Home » Maped και Tesa “σάρωσαν” τα γερμανικά βραβεία PBS στις κατηγορίες B2C & B2B 

Maped και Tesa “σάρωσαν” τα γερμανικά βραβεία PBS στις κατηγορίες B2C & B2B 

Από OPS Publications
17/11/2023

Maped και Tesa “σάρωσαν” τα γερμανικά βραβεία PBS στις κατηγορίες B2C & B2B

LOGOS ET_OPC S

Στα πλαίσια του φθινοπωρινού συνεδρίου της Γερμανικής PBS , το οποίο έλαβε χώρα από τις 7 έως τις 8 Νοεμβρίου 2023 στο Κάστρο Velen αναδείχτηκαν τα «Προϊόντα της Χρονιάς 2023» στις κατηγορίες B2B και B2C, όπου οι εταιρείες Maped και Tesa είχαν την τιμητική τους.

Στην εντυπωσιακή ατμόσφαιρα του Κάστρου Velen, οι υποψηφιότητες παρουσιάστηκαν στην κριτική επιτροπή ειδικών αλλά και σε μέλη και καλεσμένους από το εμπόριο και τη βιομηχανία σε μια βραδινή εκδήλωση. Η Tesa κέρδισε το πρώτο βραβείο  με το tesafilm Eco & Crystal στην κατηγορία «Προϊόν της Χρονιάς 2023 – B2B», ενώ η Maped/Helix κέρδιζε στην κατηγορία «Προϊόν της Χρονιάς 2023 – B2C» με το χρωματιστό μολύβι Color’Peps Infinity.

Εκτός των βραβευθέντων την ιδιαίτερη προσοχή της κριτικής επιτροπής, τράβηξαν η εργονομική βάση φορητού υπολογιστή “Rise” από την Durable, το Edding 24 highlighter σε παστέλ χρώματα, το πολυλειτουργικό Exacompta Flex Box, η σειρά “Think” από το Playroom (μάρκα Edding), η αριθμομηχανή Casio FX-991DE CW, το στυλό πινέλου Edding 1340 σε μεταλλικά χρώματα, το στυλό Pelikan Ineo και το Stabilo Grow.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email