Home » Η LEGO επεκτείνει τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής της 

Η LEGO επεκτείνει τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής της 

Από OPS Publications
23/11/2023

Η LEGO επεκτείνει τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής της

LOGOS ET_CRT S

Ο Όμιλος LEGO συνεχίζει να αναπτύσσεται — αυτή τη φορά με το εργοστάσιό του στο Μοντερέι του Μεξικού. Η εταιρεία σχεδιάζει να προσθέσει ένα νέο κτήριο συσκευασίας, επέκταση αποθήκης και μια σειρά άλλων εγκαταστάσεων στην τοποθεσία, με συνολικά περισσότερα από 60.000 τετραγωνικά πόδια νέου λειτουργικού χώρου.

Το εργοστάσιο του Μοντερέι απασχολεί περισσότερους από 5.000 ανθρώπους, ενώ αναμένεται να προστεθούν 900 θέσεις εργασίας καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου επέκτασης. Είναι ένα από τα τρία εργοστάσια LEGO που μπορούν να εκτελέσουν όλα τα βήματα που περιλαμβάνονται στη διαδικασία κατασκευής και συσκευασίας, από τη χύτευση στοιχείων LEGO έως τη συσκευασία κουτιών LEGO.

“Το εργοστάσιό μας στο Μοντερέι είναι η μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής LEGO στον κόσμο και διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στο παγκόσμιο δίκτυό μας. Η συνεχιζόμενη επένδυσή μας αποτελεί μέρος της στρατηγικής της εταιρείας να εντοπίζει εγκαταστάσεις παραγωγής κοντά στις κύριες αγορές μας, επιτρέποντάς μας να ανταποκριθούμε στις αλλαγές της τοπικής ζήτησης, να συντομεύσουμε την αλυσίδα εφοδιασμού και να μειώσουμε τις περιβαλλοντικές μας επιπτώσεις.” Δηλωσε ο Carsten Rasmussen, Chief Operating Officer στο The LEGO Group

Με ηλιακούς συλλέκτες και μονάδα επεξεργασίας νερού, η επέκταση του εργοστασίου στο Μοντερέι στοχεύει να ευθυγραμμιστεί με τους στόχους βιωσιμότητας του Ομίλου LEGO , συμπεριλαμβανομένης της δέσμευσης για μείωση των εκπομπών άνθρακα κατά 37% έως το 2032. Η μονάδα επεξεργασίας νερού θα επαναχρησιμοποιεί το νερό κάθε μήνα, σε μια προσπάθεια να ανακουφίσει ορισμένα από τα προβλήματα της περιοχής με την ξηρασία.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email