Home » Η Spin Master και το κανάλι Ms Rachel YouTube ανακοινώνουν μια νέα συλλογή παιχνιδιών για μωρά και νήπια

Η Spin Master και το κανάλι Ms Rachel YouTube ανακοινώνουν μια νέα συλλογή παιχνιδιών για μωρά και νήπια

Από OPS Publications
23/11/2023

Η Spin Master και το κανάλι Ms Rachel YouTube ανακοινώνουν μια νέα συλλογή παιχνιδιών για μωρά και νήπια

LOGOS ET_CRT S

Η Spin Master Corporation, και οι δημοφιλείς εκπαιδευτικοί Rachel Griffin-Accurso και Aron Accurso, δημιουργοί του καναλιού Ms Rachel YouTube για μωρά και νήπια, συνεργάζονται για να δημιουργήσουν μια συλλογή από παιχνίδια για την ανάπτυξη στην πρώιμη παιδική ηλικία.

Η συμφωνία, με τη μεσολάβηση της CAA Brand Management , καθιερώνει τη Spin Master ως τον παγκόσμιο κάτοχο άδειας παιχνιδιών του Ms Rachel YouTube, παρέχοντας παιχνίδια στην τεράστια βάση θαυμαστών του Rachel των 50 εκατομμυρίων μοναδικών μηνιαίων θεατών, με τα πρώτα είδη να κυκλοφορούν το Φθινόπωρο του 2024.

Η συλλογή, που σχεδιάστηκε σε συνεργασία με ειδικούς στην παιδική ανάπτυξη, θα εμπνέεται από το κανάλι Rachel και τα βίντεό του που υποστηρίζουν τη γλωσσική ανάπτυξη και τα ορόσημα της πρώιμης παιδικής ηλικίας με μια μεγάλη γκάμα παιχνιδιών, θα περιλαμβάνουν λούτρινα, παζλ, σετ παιχνιδιών, οχήματα, παιχνίδια ρόλων κ.ά.

Η πρωτοβουλία Ms Rachel υποστηρίζει περαιτέρω την επέκταση της εταιρείας στο αναπτυξιακό παιχνίδι της πρώιμης παιδικής ηλικίας μετά την εξαγορά της Melissa & Doug από την Spin Master, η οποία έχει προγραμματιστεί να κλείσει το 1ο τρίμηνο του 2024.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email