Home » Η Tuyap σε συνεργασία με την Oyder προσφέρει δωρεάν εισιτήρια για την Έκθεση Παιχνιδιών της Κωνσταντινούπολης 

Η Tuyap σε συνεργασία με την Oyder προσφέρει δωρεάν εισιτήρια για την Έκθεση Παιχνιδιών της Κωνσταντινούπολης 

Από OPS Publications
23/11/2023

Η Tuyap σε συνεργασία με την Oyder προσφέρει δωρεάν εισιτήρια για την Έκθεση Παιχνιδιών της Κωνσταντινούπολης

LOGOS ET_CRT S

Η Tüyap ανακοίνωσε ότι τα ηλεκτρονικά εισιτήρια για την Έκθεση Παιχνιδιών της Κωνσταντινούπολης θα είναι διαθέσιμα δωρεάν έως τις 6 Δεκεμβρίου. Η Έκθεση, σε συνεργασία με την Oyder, θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 9 Μαρτίου 2024, στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Tüyap στην Κωνσταντινούπολη. Τα δωρεάν εισιτήρια θα καλύπτουν και τις τέσσερις ημέρες της εκδήλωσης.

Οι επισκέπτες της Έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις πιο καυτές τάσεις στον τομέα των παιχνιδιών και να ενημερωθούν για τις νέες εκδόσεις. Είναι επίσης μια ευκαιρία για όσους εργάζονται στη βιομηχανία παιχνιδιών να δικτυωθούν με ομοϊδεάτες επαγγελματίες, προμηθευτές και λιανοπωλητές από όλο τον κόσμο. Οι εκθέτες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους προσφέροντας αποκλειστικές επιδείξεις καθώς και πρακτικές εμπειρίες.

Οι κατηγορίες που θα εκτεθούν στην Έκθεση περιλαμβάνουν: Baby Essentials, Baby Toys, Dolls, Push, Electronic Toys, Performance Support Toys, Festival and Party Equipment, Model Toys, Mind-Training and Skill-Building Games, Sports and Outdoor, Ξύλινα παιχνίδια, Χόμπι, Φιγούρες, Παιχνίδια ρόλων, Παιχνίδια με άδεια χρήσης και πολλά άλλα.

Η Έκθεση είναι εμπορική και δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο ευρύ κοινό και σε επισκέπτες κάτω των 15 ετών. Για κρατήσεις και λεπτομερείς πληροφορίες ή για να εξασφαλίσετε ένα δωρεάν online εισιτήριο, στείλτε e-mail στο info@istanbuloyuncakfuari.com

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email