Home » Η Xerox συνάπτει συμφωνία για πιστωτική διευκόλυνση 550 εκατομμυρίων δολαρίων 

Η Xerox συνάπτει συμφωνία για πιστωτική διευκόλυνση 550 εκατομμυρίων δολαρίων 

Από OPS Publications
23/11/2023

Η Xerox συνάπτει συμφωνία για πιστωτική διευκόλυνση 550 εκατομμυρίων δολαρίων

LOGOS ET_OW S

Η Xerox έχει συνάψει σύμβαση πίστωσης δανείου με διάρκεια πρώτης δέσμευσης για $550 εκατ., μετά την πρόσφατη αγορά όλων των μετοχών του ακτιβιστή επενδυτή Carl Icahn στην εταιρεία.

Πληροφορία της SEC ανέφερε ότι η Xerox, η μητρική της εταιρεία Xerox Holdings Corporation και «ορισμένες θυγατρικές της Xerox» έχουν συνάψει τη συμφωνία, ενώ πρόσθεσε ότι «τα έσοδα από τα δάνεια θα χρησιμοποιηθούν για την πλήρη αποπληρωμή όλων των εκκρεμών δανείων γέφυρας που χορηγήθηκαν στη Xerox στο πλαίσιο της σύμβασης πίστωσης bridge -με ημερομηνία 28 Σεπτεμβρίου 2023- που συνήφθη, μεταξύ άλλων με την Jefferies Finance LLC, ως διοικητικό αντιπρόσωπο και οι δανειστές συμμετείχαν σε αυτό».

Η Xerox είχε αναφέρει στις 28 Σεπτεμβρίου ότι επρόκειτο να αγοράσει όλες τις μετοχές της εταιρείας που ανήκαν στον ακτιβιστή επενδυτή Carl Icahn για περίπου $542 εκατ., μέσω συμφωνίας  αγοράς μετοχών για την επαναγορά όλων των μετοχών της κοινής μετοχής της εταιρείας που κατέχει ο Icahn και ορισμένες από τις θυγατρικές του σε τιμή αγοράς 15,84 $ ανά μετοχή. 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email