Home » Το Squishmallows της Jazwares και το Monster High Skullector Line της Mattel  απέσπασαν τις κορυφαίες διακρίσεις στα “Toy of the Year® 2023”

Το Squishmallows της Jazwares και το Monster High Skullector Line της Mattel  απέσπασαν τις κορυφαίες διακρίσεις στα “Toy of the Year® 2023”

Από OPS Publications
23/11/2023

Το Squishmallows της Jazwares και το Monster High Skullector Line της Mattel απέσπασαν τις κορυφαίες διακρίσεις στα “Toy of the Year® 2023”

LOGOS ET_CRT S

Στις 20 Νοεμβρίου στη Νέα Υόρκη, το Squishmallows της Jazwares και το Monster High Skullector Line της Mattel Inc. έλαβαν κορυφαίες διακρίσεις παίρνοντας τα βραβεία Toy of the Year (TOTY) Toy of the Year και People’s Choice, αντίστοιχα.

Το Squishmallows κέρδισε την αναγνώριση του Παιχνιδιού της Χρονιάς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, μια απόδειξη της παγκόσμιας αναγνώρισης εκατομμυρίων παιδιών και ενηλίκων. Επίσης, ονομάστηκε Λούτρινο Παιχνίδι της Χρονιάς και Συλλεκτικό της Χρονιάς κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων. Καθορισμένη αποκλειστικά από τις ψήφους των καταναλωτών, η σειρά Monster High Skullector, έχει κερδίσει την αναγνώριση των ανθρώπων. Αυτή η περιορισμένης έκδοσης σειρά συλλεκτικών κούκλων αναπαράγει εικόνες μέσα από τον κόσμο των  Monster High. Η μόδα και το στυλ κάθε κούκλας έχουν δημιουργήσει μια αφοσιωμένη βάση θαυμαστών.

«Συγχαρητήρια Jazwares και Mattel, τα προϊόντα που κέρδισαν είναι εξαιρετικά παραδείγματα της δημιουργικότητας και της φαντασίας που προάγει τον κόσμο του παιχνιδιού», δήλωσε η Pamela Mastrota, εκτελεστική διευθύντρια του The Toy Foundation. «Εκτός από τον εορτασμό της βιομηχανίας παιχνιδιών, τα βραβεία TOTY υποστηρίζουν το έργο του Ιδρύματος Παιχνιδιών που προσφέρει χαρά σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Ο κλάδος συγκέντρωσε $1 εκατομμύριο, το οποίο υποστηρίζει άμεσα το πρόγραμμα Diversity, Equity and Inclusion Pipeline του TTF».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email