Home » “Pilot 4 School Germany” | Μαθητικός διαγωνισμός με θέμα την προστασία του περιβάλλοντος 

“Pilot 4 School Germany” | Μαθητικός διαγωνισμός με θέμα την προστασία του περιβάλλοντος 

Από OPS Publications
24/11/2023

“Pilot 4 School Germany” | Μαθητικός διαγωνισμός με θέμα την προστασία του περιβάλλοντος

LOGOS ET_OPC S

Ο έβδομος σχολικός διαγωνισμός φέτος από την Pilot Pen Germany επικεντρώθηκε στο μεγάλο θέμα της “προστασίας του περιβάλλοντος”.

Στα 649 συναρπαστικά έργα με θέμα την προστασία του περιβάλλοντος, μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από τη Γερμανία και την Αυστρία έδειξαν πώς, για παράδειγμα, τα παλιά μπλουζάκια μπορούν να μετατραπούν σε τσάντες για ψώνια.

Ο υψηλός αριθμός συμμετεχόντων και οι δημιουργικές υποβολές επιβεβαιώνουν το συνεχές υψηλό ενδιαφέρον για περιβαλλοντικά θέματα μεταξύ των παιδιών και των νέων.

Ο σχολικός διαγωνισμός της μάρκας οργάνων γραφής είναι μέρος της πρωτοβουλίας «Pilot 4 School» που ξεκίνησε πριν από επτά χρόνια, με την Pilot να υποστηρίζει καθηγητές και μαθητές στην Γερμανία να δραστηριοποιηθούν σε σχετικά κοινωνικά  θέματα όπως η ποικιλομορφία και η προστασία του κλίματος.

Οι ετήσιοι σχολικοί διαγωνισμοί, στους οποίους οι νικήτριες τάξεις μπορούν να κερδίσουν χρηματικά έπαθλα για το ταμείο της τάξης και είδη γραφής Pilot, αποτελούν επαναλαμβανόμενο σημείο αναφοράς για πολλούς δασκάλους και τις τάξεις τους. Επιπλέον, διδακτικό υλικό για σχολεία πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αποτελούν μέρος της δωρεάν εκπαιδευτικής προσφοράς του κατασκευαστή οργάνων γραφής.

Οι δάσκαλοι μπορούν εύκολα να κατεβάσουν τις δημιουργικές εργασίες για την προστασία του κλίματος από τον ιστότοπο pilot-4-school.de και να επιτρέψουν στους μαθητές να τις βιώσουν ενώ εξασκούνται μαζί.

Η Pilot έχει δεσμευτεί για την προστασία του κλίματος για περισσότερα από 15 χρόνια και εργάζεται σταθερά για να μειώσει σταδιακά το δικό της αποτύπωμα άνθρακα με καινοτομίες και στοχευμένα μέτρα όπως η «στρατηγική 4R» (Ανακύκλωση – Μείωση, Επαναπλήρωση – Επαναφορά).

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email