Home » Η HP προσφέρει επισκευασμένους φορητούς υπολογιστές σε επαγγελματίες  

Η HP προσφέρει επισκευασμένους φορητούς υπολογιστές σε επαγγελματίες  

Από OPS Publications
30/11/2023

Η HP προσφέρει επισκευασμένους φορητούς υπολογιστές σε επαγγελματίες

LOGOS ET_OPC S

Η μάρκα υπολογιστών HP λανσάρει, στη Γαλλία, μια σειρά  επισκευασμένων φορητών υπολογιστών για επαγγελματίες. Το πρόγραμμα HP Revitalize, που κυκλοφόρησε στη Γαλλία στα τέλη του 2023, προσφέρει επισκευασμένους φορητούς υπολογιστές σε επαγγελματίες αγοραστές.

Σε συνεργασία με συνεργάτες, αυτά τα προϊόντα υποβάλλονται σε αυστηρή διαδικασία επισκευής για να διασφαλιστεί ένα επίπεδο ποιότητας και απόδοσης παρόμοιο με τον αρχικό εξοπλισμό. Η μάρκα παρέχει επίσης αυθεντικά ανταλλακτικά όταν ένα εξάρτημα πρέπει να αντικατασταθεί. Στη συνέχεια, κάθε υπολογιστής ελέγχεται και πιστοποιείται από την HP, η οποία εκτιμά ότι το αποτύπωμα άνθρακα αυτών των ανακαινισμένων υπολογιστών είναι 77% χαμηλότερο από αυτό ενός νέου υπολογιστή.

Αυτές οι συσκευές επωφελούνται επίσης από το δίκτυο υποστήριξης της HP. Αυτήν τη στιγμή περιορίζεται σε επαγγελματικούς φορητούς υπολογιστές, αυτή η προσφορά θα επεκταθεί σύντομα σε επιτραπέζιους υπολογιστές, εκτυπωτές και εργαλεία απομακρυσμένης συνεργασίας. Σχεδιάζεται επίσης να αναπτυχθεί σε άλλες χώρες το 2024.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email