Home » Η Tesa παρουσίασε νέα βιώσιμη καινοτομία 

Η Tesa παρουσίασε νέα βιώσιμη καινοτομία 

Από OPS Publications
30/11/2023

Η Tesa παρουσίασε νέα βιώσιμη καινοτομία

LOGOS ET_OPC S

Η Tesa, διεθνής κατασκευαστής καινοτόμων αυτοκόλλητων ταινιών και λύσεων αυτοκόλλητων προϊόντων, εισάγει μια νέα πιο βιώσιμη κολλητική ταινία. Η νέα Tesa 51345 είναι μια κολλητική ταινία με βάση το χαρτί που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση της συσκευασίας ή των κιβωτίων σε ευαίσθητες περιοχές όπως πλαϊνές οπές, πτερύγια ή λαβές μεταφοράς. Αποτελεί μέρος της ολοκληρωμένης σειράς για τη βιομηχανία κυματοειδούς χαρτονιού, την οποία η Tesa επεκτείνει σταδιακά για να συμπεριλάβει πιο βιώσιμες λύσεις προϊόντων ως μέρος της στρατηγικής βιωσιμότητας της.

Δοκιμές έδειξαν ότι η νέα ενισχυτική ταινία έχει εξίσου καλή απόδοση με τις παραδοσιακές κολλητικές ταινίες με βάση το φιλμ. Το καινοτόμο και στιβαρό υλικό μεταφοράς χαρτιού είναι επικαλυμμένο με μια κόλλα χωρίς διαλύτες που εξασφαλίζει αξιόπιστη πρόσφυση ακόμη και σε χαρτόκουτα με υψηλή περιεκτικότητα σε ανακύκλωση. Μετά την απόρριψη της συσκευασίας, η ταινία μπορεί να ανακυκλωθεί μαζί με το υλικό συσκευασίας.

Η ανάπτυξη πιο βιώσιμων προϊόντων αποτελεί στρατηγικά σημαντικό στόχο για την Tesa. Ως μέρος της στρατηγικής της για βιωσιμότητα, η Tesa θέλει να αυξήσει το ποσοστό ανακυκλωμένων και βιολογικών υλικών σε όλα τα προϊόντα στο 70% έως το 2030 και να μειώσει τη χρήση μη ανακυκλωμένου πλαστικού με βάση τα ορυκτά κατά το ήμισυ.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email