Home » Το Monopoly Go! της Scopely ξεπέρασε το $1 δισ. σε ετήσια έσοδα 

Το Monopoly Go! της Scopely ξεπέρασε το $1 δισ. σε ετήσια έσοδα 

Από OPS Publications
30/11/2023

Το Monopoly Go! της Scopely ξεπέρασε το $1 δισ. σε ετήσια έσοδα

LOGOS ET_CRT S

Το Monopoly Go!, ένα παιχνίδι για κινητά που διατίθεται στο App store και στο Google Play, έχει ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε ετήσια έσοδα. Η εφαρμογή της Scopely είναι εμπνευσμένη από το κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι Hasbro Monopoly που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος. Η εφαρμογή εχει επίσης λάβει υποψηφιότητα για το παιχνίδι της χρονιάς για κινητά και έχει σταθερά μηνιαία κέρδη που ξεπερνούν τα $200 εκατ., έχει  περισσότερες από 100 εκατομμύρια λήψεις και 150 εκατομμύρια προσκλήσεις φίλων. Σύμφωνα με τον Tim O’Brien, Chief Revenue Officer της Scopely, το παιχνίδι γνώρισε επιτυχία λόγω της ομάδας πίσω από αυτό καθώς και της αφοσίωσης των παικτών & της κερδοφορίας του παιχνιδιού.

Ο Chris Cocks, Chief Executive Officer της Hasbro, λέει ότι η επιτυχία του Monopoly Go! δείχνει πώς η επωνυμία Monopoly συνεχίζει να συνδέει τους θαυμαστές με πρωτοφανείς τρόπους και επικυρώνει τη στρατηγική ψηφιακής αδειοδότησης της Hasbro.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email