Home » Για πρώτη φορά η Faber-Castell  εισέρχεται στο top 100 των κορυφαίων γερμανικών επιχειρήσεων 

Για πρώτη φορά η Faber-Castell  εισέρχεται στο top 100 των κορυφαίων γερμανικών επιχειρήσεων 

Από OPS Publications
01/12/2023

Για πρώτη φορά η Faber-Castell εισέρχεται στο top 100 των κορυφαίων γερμανικών επιχειρήσεων

LOGOS ET_OPC S

Ποιές μεσαίες εταιρείες μπορούν να ξεπεράσουν προκλήσεις όπως ο ανταγωνισμός, οι δύσκολες συνθήκες τοποθεσίας και ο μετασχηματισμός; Ποιός καταφέρνει να κατακτήσει αγορές και ποιός χάνει; Την απάντηση δίνει η κατάταξη των 10.000 πιο σημαντικών μεσαίων γερμανικών  εταιρειών, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη, με την Faber-Castell να εισέρχεται στο top 100 -για πρώτη φορά – με άλμα 43 πόντων στην 68η θέση. Η κατάταξη λαμβάνει υπόψη εταιρείες με πλειοψηφία γερμανικής ιδιοκτησίας, οι οποίες αξιολογούνται χρησιμοποιώντας έναν δείκτη βαθμολόγησης που αποτελείται από 39 κριτήρια.

Το «Mittelstand 10.000» θεωρείται ο χρυσός κανόνας στη συνεχιζόμενη έρευνα των σημαντικότερων γερμανικών μεσαίων εταιρειών και δημοσιεύεται από το 2017.

Όλες οι πληροφορίες στη διεύθυνση: Κατάταξη γερμανικών μεσαίων επιχειρήσεων το φθινόπωρο 2023 – Η Γερμανική Οικονομία (die-deutsche-wirtschaft.de)

Ο Όμιλος Faber-Castell σημείωσε τις υψηλότερες πωλήσεις στην ιστορία της εταιρείας το οικονομικό έτος 2022/23, με τις πωλήσεις να αυξάνονται σχεδόν κατά 25% σε περίπου 650 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1761, είναι μια από τις παλαιότερες στον κόσμο και ανήκει στην οικογένεια εδώ και εννέα γενιές. Με περισσότερα από δύο δισεκατομμύρια μολύβια ετησίως και περίπου 6.500 υπαλλήλους, η εταιρεία είναι πλέον ο σημαντικότερος κατασκευαστής μολυβιών στον κόσμο. Ως πρωτοπόρος σε ολόκληρη τη βιομηχανία στον τομέα των φιλικών προς το περιβάλλον βιομηχανικών διαδικασιών παραγωγής, η Faber-Castell, με έδρα στο Stein της Βαυαρίας, εστιάζει στην εξασφάλιση του σημαντικού πόρου ξύλου από τα μέσα της δεκαετίας του 1980: Στη Βραζιλία, η εταιρεία επεξεργάζεται ταχέως αναπτυσσόμενο μαλακό ξύλο από τα δικά του δάση.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email