Home » Η Trodat γίνεται η πρώτη εταιρεία κατασκευής σφραγίδων που κερδίζει την ετικέτα Blue Angel 

Η Trodat γίνεται η πρώτη εταιρεία κατασκευής σφραγίδων που κερδίζει την ετικέτα Blue Angel 

Από OPS Publications
01/12/2023

Η Trodat γίνεται η πρώτη εταιρεία κατασκευής σφραγίδων που κερδίζει την ετικέτα Blue Angel

LOGOS ET_OPC S

Ο κατασκευαστής σφραγίδων Trodat έχει επιτύχει μια σημαντική διάκριση στον τομέα της βιωσιμότητας: η εταιρεία με έδρα το Wels είναι  η πρώτη εταιρεία στον κλάδο σφραγίδων  που έλαβε τη διάσημη περιβαλλοντική ετικέτα “Blue Angel” για έξι μοντέλα προϊόντων της σειράς Printy™ 4.0. Αυτό το βραβείο υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρείας για παραγωγή φιλική προς το περιβάλλον και εξοικονόμηση πόρων.

Κατασκευασμένα από τουλάχιστον 80% ανακυκλωμένα υλικά μετά την κατανάλωση, επαναγεμιζόμενα, με συσκευασία από χαρτόνι, αυτά τα προϊόντα έχουν μειώσει το αποτύπωμά του άνθρακα κατά 49%. Από το 1978, η πιστοποίηση Blue Angel απονέμεται σε προϊόντα που επιδεικνύουν χαμηλό οικολογικό αντίκτυπο διατηρώντας παράλληλα υψηλό επίπεδο ποιότητας για την προστασία του περιβάλλοντος και της ανθρώπινης υγείας. Μεταξύ των κριτηρίων που λαμβάνονται υπόψη από τον οργανισμό: διατήρηση των πόρων, βιωσιμότητα, εκπομπή ρύπων κατά την παραγωγή, εργονομία κ.λπ.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email