Home » Η αγορά παιδικών παιχνιδιών αυξάνεται παγκοσμίως 

Η αγορά παιδικών παιχνιδιών αυξάνεται παγκοσμίως 

Από OPS Publications
08/12/2023

Η αγορά παιδικών παιχνιδιών αυξάνεται παγκοσμίως

LOGOS ET_CRT S

Όπως δείχνει μια πρόσφατη μελέτη του The Insight Partners σχετικά με το θέμα του «μεγέθους της  αγοράς παιδικών παιχνιδιών», η αγορά των παιδικών παιχνιδιών γνωρίζει θετική ανάπτυξη. Η μελέτη προβλέπει ότι η αγορά παιδικών παιχνιδιών θα αυξηθεί από $122,90 δισεκ. το 2022 σε $183,15 δισεκ. το 2030. Αναμένεται να αναπτυχθεί με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 5,1% από το 2022 έως το 2030. Οι κορυφαίοι παίκτες περιλαμβάνουν αυτή τη στιγμή Lego, Mattel, Hasbro, Clementoni, Goliath Games, Giochi Preziosi, Bella Luna Toys, Tomy και το Simba Dickie Group.

Ποιοι είναι οι λόγοι της ανάπτυξης. Είναι αποδεδειγμένο ότι υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο. Επιπλέον, η προτίμηση μετατοπίζεται από τα παραδοσιακά παιχνίδια στα μοντέρνα και ηλεκτρονικά παιχνίδια υψηλής τεχνολογίας. Επιπλέον, η αυξανόμενη ζήτηση για παιχνίδια με αισθήσεις για παιδιά με ειδικές ανάγκες και η εισαγωγή έξυπνων παιχνιδιών διευρύνει την αγορά. Κεντρικό στοιχείο της θετικής ανάπτυξης είναι το γεγονός ότι τα έξυπνα παιχνίδια αξιοποιούν τεχνολογίες όπως το Internet of Things (IoT) και έξυπνες συσκευές για να ενισχύσουν τις μαθησιακές εμπειρίες των παιδιών. Τέλος, η εμφάνιση της μαζικής ψηφιοποίησης και της κοινωνικής δικτύωσης άνοιξε νέες ευκαιρίες για την ανάπτυξη της αγοράς παιδικών παιχνιδιών.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email