Home » Η πλειονότητα των καταστημάτων Mastermind Toys σώθηκε μετά την εξαγορά της από την Unity Acquisitions Inc 

Η πλειονότητα των καταστημάτων Mastermind Toys σώθηκε μετά την εξαγορά της από την Unity Acquisitions Inc 

Από OPS Publications
07/12/2023

Η πλειονότητα των καταστημάτων Mastermind Toys σώθηκε μετά την εξαγορά της από την Unity Acquisitions Inc

LOGOS ET_CRT S

Η καναδική εταιρεία λιανικής Mastermind Toys πρόκειται να πουλήσει το μεγαλύτερο μέρος της επιχείρησής της στην Unity Acquisitions,  διατηρώντας έτσι τις θέσεις εκατοντάδων υπαλλήλων στα 48 καταστήματα της.

Το CBC News ανέφερε ότι η Mastermind Toys κατέληξε σε συμφωνία να πουλήσει το μεγαλύτερο μέρος της επιχείρησής της στην Unity Acquisitions Inc., αφού ο καναδικός λιανοπωλητής ειδικών παιχνιδιών υπέβαλε αίτηση για προστασία των πιστωτών στις 24 Νοεμβρίου.

Η συμφωνία περιλαμβάνει 48 καταστήματα, με μόλις 18 να κλείσουν – καλά νέα για έναν «σημαντικό» αριθμό από τους περίπου 800 υπαλλήλους της Mastermind των οποίων οι θέσεις φαίνεται να είναι πλέον εξασφαλισμένες.

Η Unity Acquisitions έχει ισχυρή βάση στη βιομηχανία της μόδας, με αποτέλεσμα ορισμένοι να εικάζουν ότι η κίνηση υποδηλώνει προθέσεις διαφοροποίησης. Συλλογικά, οι ιδιοκτήτες Joe Mimran και Frank Rocchetti και David Lui ασχολούνται με επωνυμίες όπως η Kit and Ace, η Casca Footwear, η Tilley Endurables και άλλα.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email