Home » Η Disney Lorcana αποκαλύπτει το Into the Inklands 

Η Disney Lorcana αποκαλύπτει το Into the Inklands 

Από OPS Publications
07/12/2023

Η Disney Lorcana αποκαλύπτει το Into the Inklands

LOGOS ET_CRT S

Η Ravensburger αποκάλυψε σήμερα την επόμενη επέκταση του Disney Lorcana Trading Card Game (TCG), που ονομάζεται Into the Inklands και θα κάνει το ντεμπούτο του τον Φεβρουάριο του 2024, με νέους τύπους καρτών, νέους χαρακτήρες της Disney και πολλά άλλα.

Η τρίτη δόση του εξαιρετικά δημοφιλούς Disney Lorcana TCG, Into the Inklands παρουσιάζει κάρτες τοποθεσίας που διαθέτουν αγαπημένες ρυθμίσεις ιστορίας της Disney και προσφέρουν στους παίκτες ειδικές ικανότητες και αλληλεπιδράσεις. Το σετ παρουσιάζει επίσης νέες μίνι ιστορίες εντός του παιχνιδιού και επεκτείνει τους επιλεγμένους χαρακτήρες.

Για πρώτη φορά από την κυκλοφορία του παιχνιδιού, οι παίκτες – γνωστοί ως Illumineers – θα μπορούν να επισκέπτονται τοποθεσίες από δημοφιλείς ιστορίες της Disney, όπως το Motonui από το Moana της Disney ή το Jolly Roger από τον Peter Pan της Disney. Οι τοποθεσίες είναι ένας νέος τύπος κάρτας που ανοίγει νέες στρατηγικές: ορισμένες προσφέρουν μπόνους όταν τις επισκέπτονται οι χαρακτήρες, ενώ άλλες παρέχουν οφέλη απλώς παίζοντας. 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email