Home » Η Jazwares αποκτά τον αυστραλιανό διανομέα παιχνιδιών Big Balloon 

Η Jazwares αποκτά τον αυστραλιανό διανομέα παιχνιδιών Big Balloon 

Από OPS Publications
07/12/2023

Η Jazwares αποκτά τον αυστραλιανό διανομέα παιχνιδιών Big Balloon

LOGOS ET_CRT S

Η Jazwares  ανακοίνωσε πρόσφατα, ότι έχει επεκτείνει περαιτέρω την παγκόσμια παρουσία της με την εξαγορά της Big Balloon , του πιο καινοτόμου διανομέα παιχνιδιών στην Αυστραλία. Η Big Balloon είναι βασικός παίκτης στην αυστραλιανή βιομηχανία παιχνιδιών για περισσότερα από 12 χρόνια, υποστηρίζοντας  μεγάλες και μικρές μάρκες, μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου συνεργασιών με σημαντικούς και ανεξάρτητους παίκτες.

«Η αυστραλιανή αγορά παιχνιδιών είναι μια βιομηχανία 1,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η εξαγορά της Big Balloon είναι μια επένδυση στη μελλοντική μας παγκόσμια ανάπτυξη με έναν σταθερό εταίρο στην αυστραλιανή αγορά», δήλωσε ο Judd Zebersky, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Jazwares.

Η Jazwares είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος κατασκευαστής παιχνιδιών με ένα βραβευμένο, ισχυρό χαρτοφυλάκιο εξ ολοκλήρου εμπορικών σημάτων που της ανήκουν και αδειοδοτούνται, με δημοφιλείς μάρκες όπως Squishmallows, Pokémon, Star Wars, CoComelon, Fortnite, AEW, Adopt Me!, Hello Kitty και πολλές άλλες, έχει γραφεία σε όλο τον κόσμο και πουλά τα προϊόντα της σε περισσότερες από 100 χώρες.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email