Home » Η LEGO παρέχει επιχορηγήσεις  $1 εκατ. για την υποστήριξη παιδιών 

Η LEGO παρέχει επιχορηγήσεις  $1 εκατ. για την υποστήριξη παιδιών 

Από OPS Publications
07/12/2023

Η LEGO παρέχει επιχορηγήσεις $1 εκατ. για την υποστήριξη παιδιών

LOGOS ET_CRT S

Ο Όμιλος LEGO συνεχίζει τις προσπάθειές του για την υποστήριξη παιδιών δωρίζοντας επιχορηγήσεις σε έξι μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Η LEGO έχει δεσμευτεί να παρέχει επιχορηγήσεις σε έναν αριθμό μη κερδοσκοπικών οργανισμών, μετά την λειτουργία του νέου εργοστασίου παραγωγής της εταιρείας στην κομητεία Chesterfield τον περασμένο Απρίλιο.

Θα δοθούν επιχορηγήσεις στο Blue Skye Fund για την υποστήριξη της εκπαίδευσης που βασίζεται στο STEM στα δημόσια σχολεία του Ρίτσμοντ, στο πρόγραμμα  Playful Pathways του Metro Richmond, το οποίο παρέχει δραστηριότητες σε μη αυτοεξυπηρετούμενους νέους, στην ένωση James River που προσφέρει ευκαιρίες εκπαίδευσης σε εξωτερικούς χώρους, στον Lewis Ginter για την αύξηση των προγραμμάτων για παιδιά και οικογένειες με προβλήματα, στο SOAR365 για τα προγράμματα παιδιατρικής θεραπείας και στο YMCA του Greater Richmond, όπου τα κεφάλαια θα υποστηρίξουν το Power Scholars Academy, ένα πρόγραμμα που εξυπηρετεί φοιτητές με προβλήματα επιβίωσης.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email