Home » Η Messe Frankfurt  απέκτησε την πιστοποίηση EMAS 

Η Messe Frankfurt  απέκτησε την πιστοποίηση EMAS 

Από OPS Publications
08/12/2023

Η Messe Frankfurt απέκτησε την πιστοποίηση EMAS

LOGOS ET_CRT S

Η Messe Frankfurt πέρασε τον έλεγχο για το διεθνώς αναγνωρισμένο σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης από το Σύστημα Οικολογικής Διαχείρισης και Ελέγχου (EMAS).

Με την επικύρωση EMAS, η οποία πληροί επίσης τις απαιτήσεις του προτύπου περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001, η εταιρεία δεσμεύεται να βελτιώνει συνεχώς τις περιβαλλοντικές της επιδόσεις.

Αυτό το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης (EMAS), το οποίο αναπτύχθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, απευθύνεται σε εταιρείες που βελτιώνουν συνεχώς τις περιβαλλοντικές τους επιδόσεις με δική τους πρωτοβουλία. Οι εταιρείες που υιοθετούν το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης EMAS δεσμεύονται να καταγράφουν όλες τις περιβαλλοντικές πτυχές της εταιρείας και να συμμορφώνονται με όλους τους περιβαλλοντικούς νόμους.

Για να ικανοποιήσει αυτές τις απαιτήσεις, η Messe Frankfurt εκπόνησε μια περιβαλλοντική πολιτική και έθεσε φιλόδοξους περιβαλλοντικούς στόχους. Στον δεσμευτικό οικολογικό στόχο της, η Messe Frankfurt πρέπει να είναι κλιματικά ουδέτερη στη βάση της στη Φρανκφούρτη έως το 2040 το αργότερο. Η εταιρεία θεωρεί ότι αυτό επιτυγχάνει την ουδετερότητα των αερίων του θερμοκηπίου και τη δημιουργία ενός βιώσιμου συστήματος διαχείρισης του νερού. Η διαδικασία μετασχηματισμού περιλαμβάνει όλες τις εταιρείες Messe Frankfurt στη βάση της στη Φρανκφούρτη.

Το σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης ισχύει για τη Messe Frankfurt GmbH μαζί με τις Messe Frankfurt Exhibition GmbH, Messe Frankfurt Venue GmbH και τις θυγατρικές της εταιρείας Messe Frankfurt Medien und Service GmbH και Accente Gastronomie Service GmbH, οι οποίες βασίζονται όλες στους εκθεσιακούς χώρους της Φρανκφούρτης.

Μετά την επιτυχή επικύρωση, το πιστοποιητικό παραδόθηκε επίσημα στις 23 Νοεμβρίου στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Messe Frankfurt Wolfgang Marzin από τη Melanie Nolte, Αντιπρόεδρο του Βιομηχανικού και Εμπορικού Επιμελητηρίου της Φρανκφούρτης.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email