Home » Η Pelikan λανσάρει το “Glauco Cambon” προς τιμήν του ιταλού ζωγράφου 

Η Pelikan λανσάρει το “Glauco Cambon” προς τιμήν του ιταλού ζωγράφου 

Από OPS Publications
07/12/2023

Η Pelikan λανσάρει το “Glauco Cambon” προς τιμήν του ιταλού ζωγράφου

LOGOS ET_OPC S

Στον φετινό διαγωνισμό αφίσας για τον εορτασμό των 185 χρόνων Pelikan, ο κατασκευαστής της μάρκας λανσάρει την Special Edition Souverän M600 Art Collection Glauco Cambon. Το νέο στυλό θυμίζει τον ομώνυμο Ιταλό ζωγράφο και γραφίστα, ο οποίος κέρδισε βραβείο για ένα από τα έργα του στον διαγωνισμό αφίσας Pelikan το 1909. Με τη Συλλογή Τέχνης, ένα κομμάτι της ιστορίας της Pelikan βρίσκει τον δρόμο του στις καρδιές και στα χέρια των λάτρεις των εκλεκτών οργάνων γραφής Pelikan – έτσι προκύπτει το αληθινό πάθος από μια καλά θεμελιωμένη γνώση της καλλιτεχνικής κληρονομιάς της μάρκας Pelikan.

Το καπάκι, το μπροστινό μέρος και η λαβή πλήρωσης του εμβολοφόρου στυλό είναι κατασκευασμένα από πολύτιμη ρητίνη υψηλής ποιότητας με ιδιότητες αυτο-γυαλίσματος. Χρυσά διακοσμητικά στοιχεία, χαρακτηριστικοί διπλοί δακτύλιοι και το χαρακτηριστικό κλιπ ράμφους Pelikan, εκλεπτυσμένο με χρυσό 24 καρατίων, ολοκληρώνουν το εξαιρετικό σχέδιο αυτού του στυλό. Ωστόσο, δεν είναι μόνο η εμφάνιση αυτής της ειδικής έκδοσης που είναι εξαιρετική, αλλά και η αίσθηση της: χάρη στο ορειχάλκινο δέσιμο, η Συλλογή Τέχνης ζυγίζει 28,7 γραμμάρια αντί για τα συνηθισμένα 16,4 γραμμάρια για το Souverän M600 με το ίδιο μήκος. Η απαλή και εκφραστική εμπειρία γραφής εξασφαλίζει τη δίχρωμη χρυσή μύτη 14 καρατίων. 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email