Home » Η Spielwarenmesse 2024 αποκαλύπτει το Toys Go Green 

Η Spielwarenmesse 2024 αποκαλύπτει το Toys Go Green 

Από OPS Publications
07/12/2023

Η Spielwarenmesse 2024 αποκαλύπτει το Toys Go Green

LOGOS ET_CRT S

Η Spielwarenmesse αποκάλυψε τη νέα, ανανεωμένη έκθεση Toys Go Green με τίτλο A Celebration of Sustainable Play and Industry Innovation. Το Toys Go Green θα διαθέτει μια προσεκτικά επιμελημένη επιλογή βιώσιμων παιχνιδιών, το καθένα από τα οποία αποτελεί απόδειξη της χρήσης βιώσιμων πρώτων υλών, της ανθεκτικότητας, της επισκευασιμότητας και μιας βαθιάς δέσμευσης στον πλανήτη Γη.

Επίσης, σε μια κοινή προσπάθεια να υποστηρίξουν εταιρείες παιχνιδιών και να προωθήσουν μια πιο πράσινη βιομηχανία παιχνιδιών, η Spielwarenmesse και η STAC έχουν δημιουργήσει μια πρωτοποριακή συνεργασία, προσφέροντας μια ματιά σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον, εκπαιδευτικό περιεχόμενο και δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες στους κατασκευαστές παιχνιδιών.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν μια ποικιλία παιχνιδιών που έχουν σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιούν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα μέσω οικολογικού σχεδιασμού, ανακυκλωσιμότητας, χρήσης φυσικών και πιστοποιημένων υλικών και ανακυκλωμένων και βιολογικών πολυμερών. Επιπλέον, η έκθεση θα παρουσιάσει παιχνίδια εκπαιδεύοντας τα παιδιά για το περιβάλλον και ενσταλάσσοντας το αίσθημα ευθύνης για το μέλλον του πλανήτη.

Η Spielwarenmesse 2024 θα περιλαμβάνει ομιλίες από βιώσιμες μάρκες παιχνιδιών, παρέχοντας μια σπάνια ματιά στις οραματικές προσεγγίσεις που διαμορφώνουν το πράσινο μέλλον της βιομηχανίας. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν πολλές ευκαιρίες να συνεργαστούν με την ομάδα STAC, μια ομάδα ειδικών στα βιώσιμα παιχνίδια έτοιμοι να απαντήσουν σε ερωτήσεις, να καταρρίψουν μύθους και να καλωσορίσουν όλους στο ταξίδι αειφορίας.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email