Home » Η Stabilo κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στα Γερμανικά Βραβεία Αειφορίας 2023 

Η Stabilo κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στα Γερμανικά Βραβεία Αειφορίας 2023 

Από OPS Publications
08/12/2023

Η Stabilo κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στα Γερμανικά Βραβεία Αειφορίας 2023

LOGOS ET_OPC S

Η Stabilo εξασφάλισε το ασημένιο μετάλλιο στα Γερμανικά Βραβεία Αειφορίας 2023. Το βραβείο αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών βιωσιμότητας της STABILO για το περιβάλλον, την κοινωνία και την εταιρεία.

Στην πρόσφατη τελετή απονομής, η Stabilo εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Αναλώσιμα Γραφείου και Διαφημιστικά Είδη, διαγωνιζόμενη ανάμεσα σε 10 υποψηφίους. Ο μελλοντικός στόχος της εταιρείας είναι να κατακτήσει το Χρυσό στους τελικούς του 2024, υπογραμμίζοντας τη συνεχιζόμενη δέσμευσή της να φτάσει σε υψηλά επίπεδα βιωσιμότητας στην κατασκευή και την προμήθεια όλων των προϊόντων της.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν για 16η συνεχή χρονιά από το Stiftung Deutscher Nachhaltigkeitspreis eV σε συνεργασία με το Γερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (DIHK), το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Υπουργείο Περιβάλλοντος και άλλους εταίρους. Οι εταιρείες που επιτρέπεται να συμμετάσχουν στα Γερμανικά Βραβεία Αειφορίας επιλέγονται με βάση αντικειμενική έρευνα που υποστηρίζεται από την τεχνητή νοημοσύνη.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email