Home » LEGO και Epic Games συνεργάζονται για το “LEGO Fortnite” 

LEGO και Epic Games συνεργάζονται για το “LEGO Fortnite” 

Από OPS Publications
07/12/2023

LEGO και Epic Games συνεργάζονται για το "LEGO Fortnite"

LOGOS ET_CRT S

Το LEGO Group και η Epic Games φέρνουν έναν νέο κόσμο στο Fortnite με το LEGO Fortnite , ένα νέο παιχνίδι επιβίωσης που στεγάζεται μέσα στο Fortnite. Στο LEGO Fortnite, οι παίκτες μπορούν να εξερευνήσουν ανοιχτούς κόσμους όπου τα κτίρια LEGO και το παιχνίδι Fortnite συνδυάζονται. Μαζί με το λανσάρισμα, οι παίκτες μπορούν επίσης να αποκτήσουν εκδόσεις LEGO ορισμένων από τα αγαπημένα τους πακέτα, με περισσότερα από 1.200 skins να διαθέτουν πλέον εναλλακτικές λύσεις LEGO.

Οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους πέρυσι με ενιαίο στόχο να φέρουν θετικές ψηφιακές εμπειρίες στους νέους παίκτες και τις οικογένειές τους. Το LEGO Fortnite έχει βαθμολογία E10+ και θα κυκλοφορήσει εντός του παιχνιδιού Fortnite από την Δευτερα  11 Δεκεμβρίου. Το νέο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στο Fortnite αργότερα αυτή την εβδομάδα.

 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email