Home » Η εταιρεία παιχνιδιών Hasbro περικόπτει σχεδόν το 20% των θέσεων εργασίας 

Η εταιρεία παιχνιδιών Hasbro περικόπτει σχεδόν το 20% των θέσεων εργασίας 

Από OPS Publications
14/12/2023

Η εταιρεία παιχνιδιών Hasbro περικόπτει σχεδόν το 20% των θέσεων εργασίας

LOGOS ET_CRT S

Η Hasbro ανακοίνωσε σχέδια για απολύσεις 1.100 εργαζομένων, επικαλούμενη την όχι και τόσο καλή απόδοση των πωλήσεων που συνεχίζεται για ολόκληρο το 2023. Αυτή η σειρά απολύσεων θα περιλαμβάνει το ένα πέμπτο του εργατικού δυναμικού της Hasbro.

Ο CEO Chris Cocks δήλωσε: «Αυτός είναι ένας μοχλός που πρέπει να τραβήξουμε για να διατηρήσουμε την Hasbro υγιή, καθώς οι προκλήσεις που αντιμετώπισε η εταιρεία τα πρώτα τρία τρίμηνα του 2023 συνεχίστηκαν και στο τέταρτο. Οι αντίθετοι άνεμοι της αγοράς έχουν αποδειχθεί ισχυρότεροι και πιο επίμονοι. Αν και είμαστε σίγουροι για το μέλλον της Hasbro, το τρέχον περιβάλλον απαιτεί να κάνουμε περισσότερα, ακόμα κι αν αυτές οι επιλογές είναι μερικές από τις πιο δύσκολες που πρέπει να κάνουμε».

Υπενθυμίζουμε πως η εταιρεία τον Οκτώβριο  ανέφερε ότι επρόκειτο να επιστρέψει σε κερδοφόρα ανάπτυξη βάση ενός σχεδίου  για το τέταρτο τρίμηνο το οποίο είχε ως στόχο να αυξήσει το μερίδιο κατά την περίοδο των γιορτών κάτι όμως που δεν κατάφερε να υλοποιήσει. 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email