Home » Η Maped Helix είναι ο κορυφαίος χώρος εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2023 

Η Maped Helix είναι ο κορυφαίος χώρος εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2023 

Από OPS Publications
15/12/2023

Η Maped Helix είναι ο κορυφαίος χώρος εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2023

LOGOS ET_OPC S

Η τελευταία έκθεση “Great Place to Work” του Best Workplaces, αποκάλυψε ότι το 88% των εργαζομένων ανέφερε ότι η εταιρεία Maped Helix είναι εξαιρετικό μέρος για εργασία – πολύ πάνω από το μέσο όρο του 54% για τις επιχειρήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου..

Η έρευνα ζήτησε από τους υπαλλήλους να σχολιάσουν τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία τους υποστηρίζει την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, την αίσθηση της ολοκλήρωσης, την ικανοποίηση από την εργασία, την ψυχολογική ασφάλεια και την οικονομική τους ασφάλεια.

Οι αξιολογήσεις περιελάμβαναν επίσης την αξιολόγηση του πόσο καλά ο όμιλος θα μπορούσε να προσφέρει συνέπεια στην εμπειρία των εργαζομένων του σε όλα τα τμήματα και τα επίπεδα παλαιότητας.

Ο Gray Richmond, Διευθύνων Σύμβουλος της Maped Helix δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που η Maped Helix αναγνωρίστηκε ξανά από την Great Place to Work και που συνεχίσαμε να βελτιώνουμε τη συνολική μας βαθμολογία. Η Maped Helix εργάζεται σκληρά για να ενθαρρύνει τις σχέσεις συναδέλφων μακριά από τον χώρο εργασίας επιδοτώντας τακτικές ομαδικές κοινωνικές εκδηλώσεις και συνεδρίες ενσυνειδητότητας, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός υποστηρικτικού και φιλικού εργασιακού περιβάλλοντος.»

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email