Home » Haba Familygroup | Κατατέθηκε το πλάνο εξυγίανσης του ομίλου 

Haba Familygroup | Κατατέθηκε το πλάνο εξυγίανσης του ομίλου 

Από OPS Publications
14/12/2023

Haba Familygroup | Κατατέθηκε το πλάνο εξυγίανσης του ομίλου

LOGOS ET_CRT S

Χθες το απόγευμα, η διοίκηση της Haba Familygroup έδωσε πληροφορίες για την τρέχουσα κατάσταση της διαδικασίας αφερεγγυότητας και παρουσίασε ένα πλάνο εξυγίανσης της εταιρείας έως το 2030. Αυτό περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων: τεράστιες περικοπές θέσεων εργασίας στα κεντρικά γραφεία στο Bad Rodach και την πώληση του εργοστάσιου παραγωγής στο Eisleben.

«Τις τελευταίες εβδομάδες παρακολουθήσαμε όλους τους τομείς της εταιρείας και αποκλείσαμε κάποιες  διαδικασίες, προκειμένου να μπορέσει η Haba Familygroup να έχει ένα οικονομικά βιώσιμο μέλλον.», δηλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της HabaFamilygroup Mario Wilhelm και πρόσθεσε: «Η διαδικασία περιλάμβανε εντατικές συζητήσεις με την οικογένεια των ιδιοκτητών και το συμβούλιο εργαζομένων προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για την εταιρεία και το εργατικό δυναμικό».

Μετά την επανευθυγράμμιση, η δομή του Haba Familygroup προβλέπει έξι διευθυντές υπό τη διοίκηση ενός κεντρικού επίπεδου διαχείρισης και εστίαση στις δύο βασικές μάρκες Haba και Haba Pro. Η επανεκκίνηση θα πραγματοποιηθεί χωρίς την επωνυμία “Jako-o”, αλλά και με σημαντικά λιγότερους υπαλλήλους.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email