Home » Syskevasia ’24 και Retail Pack’24  έρχονται στις 31 Οκτωβρίου-3 Νοεμβρίου 2024 στο Athens Metropolitan Expo 

Syskevasia ’24 και Retail Pack’24  έρχονται στις 31 Οκτωβρίου-3 Νοεμβρίου 2024 στο Athens Metropolitan Expo 

Από OPS Publications
14/12/2023

Syskevasia ’24 και Retail Pack’24 έρχονται στις 31 Οκτωβρίου-3 Νοεμβρίου 2024 στο Athens Metropolitan Expo

LOGOS ET_OW S

Με την  άνευ προηγουμένου επιτυχία της “Syskevasia 2022” με τη συμμετοχή 370 εκθετών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και με τους επισκέπτες να ξεπερνούν τους 19.000, η διοργανώτρια εταιρεία ανακοίνωσε την διεξαγωγή των εμπορικών Εκθέσεων Syskevasia ’24 – 18η Διεθνής Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων & Logistics και Retail Pack ’24 – 1η Έκθεση Συσκευασιών Χονδρικής Λιανικού Εμπορίου στο Athens Metropolitan Expo που θα πραγματοποιηθούν στις 31 Οκτωβρίου-3 Νοεμβρίου 2024 στο Athens Metropolitan Expo.

H πολυαναμενόμενη & καθιερωμένη 18η Syskevasia είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους εκατοντάδες εκθέτες και χιλιάδες επισκέπτες της και να αποτελέσει για μια ακόμα φορά το επίκεντρο εξελίξεων, καινοτομιών & networking κατά την διάρκεια των τεσσάρων ημερών λειτουργίας της.

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, το Printing Show θα δώσει το παρόν στην αίθουσα 2 στα πλαίσια της Syskevasia, συνιστώντας μια εξαιρετική ευκαιρία για την παρουσίαση των Γραφικών Τεχνών & Εκτυπώσεων, ενώ για πρώτη φορά παράλληλα με τη SYSKEVASIA θα πραγματοποιηθεί σε ξεχωριστή αίθουσα η Retail Pack.

Κατά τη διάρκεια των Εκθέσεων, στην συνεδριακή αίθουσα του Metropolitan Expo, θα διεξαχθούν παράλληλες εκδηλώσεις, όπως ημερίδες, workshops και ομιλίες από επιστημονικούς φορείς, συλλόγους, ομοσπονδίες.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email