Home » Αναδιοργάνωση στη Xerox με σημαντική μείωση του εργατικού δυναμικού 

Αναδιοργάνωση στη Xerox με σημαντική μείωση του εργατικού δυναμικού 

Από OPS Publications
12/01/2024

Αναδιοργάνωση στη Xerox με σημαντική μείωση του εργατικού δυναμικού

LOGOS ET_OPC S

Σε σχετικό δελτίο τύπου που δημοσιεύθηκε στις 3 Ιανουαρίου 2024, η Xerox αποκάλυψε τη νέα στρατηγική της που στοχεύει στη σταθεροποίηση της βασικής της δραστηριότητας, την εκτύπωση, τη βελτίωση της παραγωγικότητας της εταιρείας και τη διαφοροποίηση των εσόδων της.

Η εταιρεία επιθυμεί να ευθυγραμμιστεί με νέα υβριδικά μοντέλα εργασίας  και να δώσει έμφαση στις ψηφιακές υπηρεσίες και τις υπηρεσίες πληροφορικής για να επιτύχει αγορές με υψηλότερη προστιθέμενη αξία. Αυτό το νέο μοντέλο λειτουργίας περιλαμβάνει μείωση του εργατικού δυναμικού κατά 15% (περίπου 3.000 υπαλλήλους) κατά το πρώτο τρίμηνο, ενώ δεν διευκρινίζεται  ποιες υπηρεσίες και θυγατρικές θα επηρεαστούν.

Το τρίτο τρίμηνο του 2023, η εταιρεία κατέγραψε έσοδα 1,65 δισεκατομμυρίων δολαρίων, μειωμένα κατά 7,4% (σε σταθερές συναλλαγματικές ισοτιμίες).

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email