Home » Η Mattel παρουσίασε το πρώτο επιτραπέζιο παιχνίδι με τεχνολογία AI 

Η Mattel παρουσίασε το πρώτο επιτραπέζιο παιχνίδι με τεχνολογία AI 

Από OPS Publications
11/01/2024

Η Mattel παρουσίασε το πρώτο επιτραπέζιο παιχνίδι με τεχνολογία AI

LOGOS ET_CRT S

Σε μία updated έκδοση του Pictionary της Mattel, μια AI μαντεύει τι  σχεδιάζετε

Η Mattel παρουσιάζει το “Pictionary Vs. AI”, το πρώτο φυσικό επιτραπέζιο παιχνίδι που ενσωματώνει την τεχνητή νοημοσύνη στο gameplay. Σε αυτό το επιτραπέζιο παιχνίδι για όλη την οικογένεια, οι άνθρωποι και η τεχνητή νοημοσύνη ανταγωνίζονται μεταξύ τους με διασκεδαστικό τρόπο.

Με το “Pictionary Vs. AI”, η Mattel παρουσιάζει μια νέα έκδοση του “Pictionary”, του αυθεντικού παιχνιδιού γρήγορης σχεδίασης που είναι το πρώτο επιτραπέζιο παιχνίδι που ενσωματώνει την τεχνολογία AI στο κλασικό παιχνίδι του. Σε αυτό το παιχνίδι Pictionary, οι παίκτες σκιαγραφούν – και το AI μαντεύει το σχέδιο. Οι παίκτες λαμβάνουν επίσης πόντους για να προβλέψουν εάν το AI θα μαντέψει σωστά τα σχέδια των άλλων παικτών. Όλο το περιεχόμενο είναι κατάλληλο για παιδιά και το παιχνίδι προορίζεται για ηλικίες οκτώ και άνω.

“Παιχνίδια από όλο το χαρτοφυλάκιο της Mattel φέρνουν οικογένειες κοντά για περισσότερα από 50 χρόνια – και είμαστε περήφανοι που ο θαυμασμός δεκαετιών των θαυμαστών για τα προϊόντα μας συνδυάζεται με την καινοτομία που είναι συνεχώς διαθέσιμη στα παιχνίδια μας. Στη Mattel, δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα και εμπειρίες που εμπνέουν, διασκεδάζουν και ενθαρρύνουν τα παιδιά να παίξουν. Υπάρχουν πολλά μοτίβα παιχνιδιού που μπορούν να εξερευνηθούν χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες για τη βελτίωση της ενασχόλησης με τα φυσικά παιχνίδια”, δήλωσε ο Ray Adler. , Αντιπρόεδρος και Παγκόσμιος Επικεφαλής Παιχνιδιών της Mattel.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email