Home » Η Spin Master ολοκληρώσε την απόκτηση της Melissa & Doug αντί $950 εκατ. 

Η Spin Master ολοκληρώσε την απόκτηση της Melissa & Doug αντί $950 εκατ. 

Από OPS Publications
11/01/2024

Η Spin Master ολοκληρώσε την απόκτηση της Melissa & Doug αντί $950 εκατ.

LOGOS ET_CRT S

Η Spin Master Corporation ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε την εξαγορά της Melissa & Doug με έδρα τις ΗΠΑ , μιας γνωστής και αξιόπιστης εταιρείας στο παιχνίδι της πρώιμης παιδικής ηλικίας, για 950 εκατομμύρια δολάρια.

«Αυτή η εξαγορά συγκεντρώνει δύο τρομερούς ηγέτες στη βιομηχανία παιχνιδιών, και οι δύο οδηγούμενοι από το πάθος να δημιουργούν μαγικές εμπειρίες παιχνιδιού για παιδιά και να εμπνέουν τη φαντασία σε παγκόσμια κλίμακα», δήλωσε ο Max Rangel, Παγκόσμιος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Spin Master . «Με την προσθήκη της σειράς προϊόντων της Melissa & Doug στο υπάρχον χαρτοφυλάκιο παιχνιδιών μας, επεκτείνουμε τις δυνατότητές μας στο παιχνίδι πρώιμης παιδικής ηλικίας και ενισχύουμε περαιτέρω την ηγετική θέση του Spin Master στη βιομηχανία της παιδικής ψυχαγωγίας. Η συνδυασμένη τεχνογνωσία μας και η προσθήκη των υψηλής ποιότητας, δημιουργικών και αναπτυξιακών παιχνιδιών της Melissa & Doug, τοποθετεί τόσο τη Spin Master όσο και το Melissa & Doug σε περαιτέρω ανάπτυξη σε νέα και υπάρχοντα κανάλια παγκοσμίως».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email