Home » 185 χρόνια Pelikan | Αναδείχθηκαν οι νικητές στον διαγωνισμό αφίσας 

185 χρόνια Pelikan | Αναδείχθηκαν οι νικητές στον διαγωνισμό αφίσας 

Από OPS Publications
11/01/2024

185 χρόνια Pelikan | Αναδείχθηκαν οι νικητές στον διαγωνισμό αφίσας

LOGOS ET_OPC S

Assorted Goings On In Hannover | The Pelikan's Perch

Με περισσότερα από 300 έργα τέχνης και έξι τυχερούς, ο διαγωνισμός αφίσας για τον εορτασμό των 185 χρόνων Pelikan στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Με αυτή τη δημιουργική καμπάνια, η Pelikan συνεχίζει μια παράδοση 100 ετών αφού ο πρώτος διαγωνισμός αφίσας ξεκίνησε το 1898.

Οι νικητές του Διαγωνισμού Αφίσας Pelikan 2023

Στην κατηγορία «Ενήλικες», μια ειδική κριτική επιτροπή, συμπεριλαμβανομένων διάφορων καλλιτεχνών, επέλεξε τις 3 κορυφαίες αφίσες από περισσότερες από 200 συμμετοχές. Η τελική ψηφοφορία για τη σειρά των θέσεων πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια από την κοινότητα Pelikan στο Instagram και στο Facebook. Οι νικητές αυτής της κατηγορίας είναι η Jera Lee στην πρώτη θέση και η Katja Hunger και η Marina Aksonov, που και οι δύο μοιράζονται τη δεύτερη θέση.

Οι εργαζόμενοι της Pelikan επέλεξαν τους 3 πρώτους στην κατηγορία «Νέοι (12 έως 17 ετών)». Και εδώ η κατανομή των θέσεων έγινε μέσω ψηφοφορίας σε Facebook και Instagram. Οι νικητές αυτής της κατηγορίας είναι η Luna Kröber στην 1η θέση, η Jovana Engel στη 2η θέση και η Celina Badran στην 3η θέση.

Οι επιλεγμένες αφίσες και πολλά άλλα υποβληθέντα έργα τέχνης θα παρουσιαστούν φέτος στο Pelikan TintenTurm στο Ανόβερο.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email