Home » Η Crafthub σχεδιάζει να επεκταθεί σε φυσικά καταστήματα λιανικής πώλησης σε όλο τον κόσμο 

Η Crafthub σχεδιάζει να επεκταθεί σε φυσικά καταστήματα λιανικής πώλησης σε όλο τον κόσμο 

Από OPS Publications
19/01/224

Η Crafthub σχεδιάζει να επεκταθεί σε φυσικά καταστήματα λιανικής πώλησης σε όλο τον κόσμο

LOGOS ET_CRT S

Η Crafthub συνεργάστηκε πρόσφατα το Mix Licensing Group για να τη βοηθήσει στην ανάπτυξη  της σειράς των ξύλινων παζλ της. Η Mix Licensing Group θα δημιουργήσει παγκόσμιες συνεργασίες που αναζητούν μια νέα προσέγγιση στα παζλ.

Η Crafthub, που δραστηριοποιείται διαδικτυακά, απέκτησε μεγάλη αναγνωρισιμότητα με τις σειρές παζλ εμπνευσμένες από τον Χάρι Πότερ και τον Μπάτμαν, βασισμένες σε πνευματικές ιδιοκτησίες  με άδεια της Warner Bros. Discovery Global Consumer Products. Φέτος η Crafthub σχεδιάζει να επεκταθεί σε φυσικά καταστήματα λιανικής πώλησης σε όλο τον κόσμο.

Η Crafthub θα κυκλοφορήσει πολλά παζλ με άδεια χρήσης φέτος, συμπεριλαμβανομένων των Lord of the Rings, Game of Thrones, Smurfs και Attack on Titan. Ο κατασκευαστής παζλ στοχεύει να δημιουργήσει παζλ με άδειες για ψυχαγωγία, αθλήματα, παιχνίδια, anime και μουσική.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email