Home » Η Funko και η Goliath υπέγραψαν παγκόσμια αποκλειστική συμφωνία διανομής για τα Funko Games 

Η Funko και η Goliath υπέγραψαν παγκόσμια αποκλειστική συμφωνία διανομής για τα Funko Games 

Από OPS Publications
19/01/2024

Η Funko και η Goliath υπέγραψαν παγκόσμια αποκλειστική συμφωνία διανομής για τα Funko Games

LOGOS ET_CRT S

Η Funko και η Goliath έχουν συνάψει αποκλειστική παγκόσμια συμφωνία άδειας και διανομής για το χαρτοφυλάκιο παιχνιδιών της Funko που διατίθενται στην αγορά με την επωνυμία Funko Games. Ως μέρος της συμφωνίας, ο Goliath απέκτησε επίσης τα περιουσιακά στοιχεία του στούντιο ανάπτυξης επιτραπέζιων παιχνιδιών της Funko, παλαιότερα γνωστό ως Forrest-Pruzan Creative, και της περίφημης ομάδας σχεδιασμού επιτραπέζιων παιχνιδιών, Prospero Hall. Οι οικονομικοί όροι δεν αποκαλύφθηκαν.

Σύμφωνα με την πολυετή συμφωνία, ο Goliath θα είναι ο αποκλειστικός παγκόσμιος διανομέας του τρέχοντος καταλόγου παιχνιδιών και παζλ της Funko ενώ συμφώνησε να συνεργαστεί με τη Funko για την ανάπτυξη και τη διανομή νέων παιχνιδιών και παζλ. Η συμφωνία περιλαμβάνει μια αρχική καταβολή τιμήματος  από τον Goliath, ακολουθούμενη από μελλοντικές εγγυημένες πληρωμές δικαιωμάτων για τη χρήση της επωνυμίας Funko. Επιπλέον, ο Goliath θα αποκτήσει το τρέχον απόθεμα της Funko με επιτραπέζια παιχνίδια και παζλ, καθώς και δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που σχετίζονται με το στούντιο.

«Η Funko Games είναι μια μάρκα με μεγάλη εκτίμηση που περιλαμβάνει εκατοντάδες επιτραπέζια παιχνίδια που δημιουργήθηκαν πρόσφατα καθώς και ένα υπέροχο χαρτοφυλάκιο από την Forrest-Pruzan. Ανυπομονούμε να φέρουμε τη μάρκα και το στυλ της Funko στον δικό μας διάδρομο του παιχνιδιού με νέους και καινοτόμους τρόπους», σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος της Goliath, Jochanan Golad.

Ο μεταβατικός διευθύνων σύμβουλος της Funko, Mike Lunsford, δήλωσε: «Η συναλλαγή έχει σχεδιαστεί για να συμβαδίζει με τον στόχο μας να εξορθολογίσουμε την επιχείρησή μας εστιάζοντας στα βασικά μας περιουσιακά στοιχεία. Σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε τα έσοδα από αυτή τη συναλλαγή για να μειώσουμε το χρέος μας. Πιστεύουμε ότι το μέγεθος και η κλίμακα του Goliath, καθώς και η βαθιά γνώση του για την παγκόσμια αγορά παιχνιδιών, καθιστούν την εταιρεία έναν ισχυρό συνεργάτη στην κατηγορία των επιτραπέζιων παιχνιδιών.»

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email