Home » Η Rainbow Designs ανακοινώνει τη νέα σειρά Wizarding World 

Η Rainbow Designs ανακοινώνει τη νέα σειρά Wizarding World 

Από OPS Publications
18/01/2024

Η Rainbow Designs ανακοινώνει τη νέα σειρά Wizarding World

LOGOS ET_CRT S

Η Rainbow Designs, σε συνεργασία με την Warner Bros. Discovery Global Consumer Products, καλωσόρισε μια νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο χαρακτήρων της για το 2024, καθώς το Wizarding World εντάσσεται στην οικογένεια Rainbow.

Η σειρά Wizarding World είναι μια συλλογή παιδικών παιχνιδιών που δημιουργήθηκαν ειδικά για μωρά και θα περιλαμβάνει τα Harry Potter, Hedwig και Dobby σε εκδόσεις που θα περιλαμβάνουν λούτρινα παιχνίδια My First, κουδουνίστρες, παιχνίδια δραστηριοτήτων, Playmats και Nightlights. Η νέα σειρά θα είναι διαθέσιμη το φθινόπωρο/χειμώνα. Ο Anthony Temple, διευθύνων σύμβουλος της Rainbow Designs, είναι ενθουσιασμένος που φέρνει μια τέτοια εμβληματική μάρκα στη Rainbow και στους πελάτες του. «Το Wizarding World ταιριάζει απόλυτα για εμάς και είμαστε χαρούμενοι που αυτοί οι χαρακτήρες θα ενταχθούν στο χαρτοφυλάκιό μας». «Για περισσότερα από 50 χρόνια είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε το καλύτερο σε μωρά, προσφέροντας παιχνίδια και δώρα υψηλής ποιότητας , με μερικούς από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της παιδικής λογοτεχνίας και ψυχαγωγίας, για μωρά και παιδιά όλων των ηλικιών. Είμαστε ενθουσιασμένοι που παντρεύουμε την τεχνογνωσία μας με τους εμβληματικούς χαρακτήρες του Wizarding World.”

Η νέα σειρά Wizarding World θα ενώσει διακεκριμένους χαρακτήρες της Rainbow Designs, συμπεριλαμβανομένων των Peter Rabbit, Paddington, Disney’s Winnie the Pooh, Mickey Mouse και The Lion King, καθώς και των Guess How Much I Love You, Elmer, The Very Hungry Caterpillar , Spot, Maisy, Bagpuss, We’re Going on a Bear Hunt, Giraffes Can’t Dance και The Snowman and The Snowdog.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email