Home » Η Toys Milano μεταμορφώνεται σε Toys & Baby Milano 

Η Toys Milano μεταμορφώνεται σε Toys & Baby Milano 

Από OPS Publications
18/01/2024

Η Toys Milano μεταμορφώνεται σε Toys & Baby Milano

LOGOS ET_CRT S

Το 2024, η Toys Milano μεταμορφώνεται σε Toys & Baby Milano, επεκτείνοντας τους ορίζοντές της για να καλύψει μια μεγάλη ποικιλία τομέων: από παιχνίδια μέχρι είδη πάρτι και διακοπών, καθώς και είδη γραφικής ύλης και βρεφικά είδη.

Διοργανωμένη από το Salone Internazionale del Giocattolo, μαζί με την Assogiocattoli, η Toys & Baby Milano ετοιμάζεται να γιορτάσει την έβδομη επέτειό της, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Μαΐου 2024 στο Συνεδριακό Κέντρο Allianz MiCo – Milan Convention Center.

Η τελευταία έκδοση της έκθεσης υποδέχθηκε 3.830 αγοραστές από 36 χώρες, σημειώνοντας αύξηση 25%, και 157 εκθέτες, αύξηση 14%, εκ των οποίων το 77% ήταν Ιταλοί και το 23% διεθνείς.

Σε ένα νέο χώρο 16.200 τετραγωνικών μέτρων, η εκδήλωση ετοιμάζεται να δεχθεί εκατοντάδες εταιρείες και χιλιάδες αγοραστές από όλο τον κόσμο. Πέρα από τις εκατοντάδες επαγγελματικές συναντήσεις, το πρόγραμμα έχει ήδη μια σειρά από εργαστήρια και εις βάθος αναλύσεις σε συνεργασία με προσωπικότητες και συνεργάτες, που προσφέρουν ευκαιρίες κατανόησης των τάσεων της αγοράς.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email