Home » Μια πρώτη ματιά στην ανανεωμένη Ambiente  2024 

Μια πρώτη ματιά στην ανανεωμένη Ambiente  2024 

Από OPS Publications
18/01/2024

Μια πρώτη ματιά στην ανανεωμένη Ambiente 2024

LOGOS ET_OPC S

Στην ανανεωμένη Ambiente 2024, η οποία πραγματοποιείται σε συνδυασμό με τις Creativeworld και Christmasworld, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα έμπνευσης αφού φέτος επεκτείνεται κατά τρία επίπεδα αιθουσών και παρουσιάζει τις τελευταίες τάσεις αλλά και καινοτόμα προϊόντα και λύσεις σε είδη γραφείου, σχολικά, DIY, διακόσμηση. Φέτος την κορωνίδα της έκθεσης αποτελεί η περιοχή «Future of Work» μια επιλογή καινοτόμων λύσεων πλαισιωμένων από έξυπνες ιδέες για σύγχρονους χώρους εργασίας. Για παράδειγμα, μεγάλες μάρκες PBS όπως οι Casio, Durable / Luctra, Edding International, Jakob Maul, Novus-Dahle, Sigel και Tesa εκθέτουν στο Office Heroes.

Η περιοχή Giving, το Stationery & School εστιάζει στην τεράστια γκάμα χαρτιού και γραφικής ύλης καθώς και σχολικών ειδών. Οι παραπάνω κατηγορίες ειδών εκπροσωπούνται από διεθνείς εκθέτες όπως οι Caran d’Ache, Cleo Schreibgeräte, Diplomat, Distri-Brands, Hugo Boss, Kaweco, Maybach, Monteverde-Conklin, Platinum Pen, Rubinato και Waldmann.

Επιπλέον, η Ambiente αποτελεί τη μεγαλύτερη πλατφόρμα προμήθειας εκτός Κίνας – με πολλούς μεγάλους προμηθευτές για σειρές χαρτικών, που αυτή τη φορά μαζί με το Office & Stationery καταλαμβάνουν ολόκληρο το Hall 10.0. Στις εκδηλώσεις Creativeworld και Christmasworld που πραγματοποιούνται ταυτόχρονα, θα βρείτε επίσης ιδέες για πρόσθετες σειρές – είτε τρέχουσες τάσεις DIY είτε εορταστικές διακοσμήσεις που ενισχύουν τις πωλήσεις.

Στην Creativeworld φέτος, εκτός άλλων, συμμετέχουν και οι Clairefontaine, Schneiderpen και Tombow.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email