Home » Disney και Pixar Heroines συνεργάζονται για το Chronicles of Light της Ravensburger 

Disney και Pixar Heroines συνεργάζονται για το Chronicles of Light της Ravensburger 

Από OPS Publications
18/01/2024

Disney και Pixar Heroines συνεργάζονται για το Chronicles of Light της Ravensburger

LOGOS ET_CRT S

Η Ravensburger, καταξιωμένος εκδότης πίσω από τα βραβευμένα επιτραπέζια παιχνίδια και τα παιχνίδια και τα παζλ υψηλής ποιότητας, συγκεντρώνει ηρωίδες σε δημοφιλείς ιστορίες της Disney και της Pixar για να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα νέο επιτραπέζιο παιχνίδι.

Συνδυάζοντας το παιχνίδι ρόλων, την αφήγηση, τη συνεργασία και την προσιτότητα μιας μορφής επιτραπέζιου παιχνιδιού, το Chronicles of Light: Darkness Falls (Disney Edition) δημιουργεί ένα συναρπαστικό παιχνίδι περιπέτειας που επιτρέπει στους παίκτες να βιώσουν τις ηρωίδες της Disney με εντελώς νέους τρόπους ενώ συνεργάζονται για να κερδίσουν. Το Chronicles of Light: Darkness Falls (Disney Edition).

Περισσότερες λεπτομέρειες θα παρουσιαστούν σε διάφορες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του έτους. Το παιχνίδι προτείνεται για έως και 4 παίκτες ηλικίας 8 ετών και άνω.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email