Home » Sold out η φετινή  70η Toy Fair 2024 

Sold out η φετινή  70η Toy Fair 2024 

Από OPS Publications
18/01/2024

Sold out η φετινή 70η Toy Fair 2024

LOGOS ET_CRT S

Το εμπόριο παιχνιδιών προετοιμάζεται για άλλη μια φορά για την Toy Fair 2024, η οποία ανοίγει τις πόρτες της από την Τρίτη 23 έως την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου στο Olympia Λονδίνου. Η φετινή sold out έκθεση είναι πολύ ιδιαίτερη αφού σηματοδοτεί την 70η επέτειο της Toy Fair.

Η πρώτη μέρα της Έκθεσης Παιχνιδιών είναι η Ημέρα Τύπου, η οποία ανοίγει τις πόρτες στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τις εφημερίδες, τα ειδησεογραφικά κανάλια και τον κλαδικό τύπο. Πολλοί εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα παιχνίδια τους στα μέσα ενημέρωσης, ενώ θα ξεκινήσουν και οι σημαντικές διαδοχικές συναντήσεις μεταξύ εκθετών και εμπορικών επισκεπτών. Την ίδια ημέρα θα παρουσιαστούν και τα βραβεία: Τα Toy Fair Hero Toys of 2024, ενώ το βράδυ θα γίνει η τελετή για την ανακήρυξη των νικητών των διάσημων Toy Retailer of the Year και Toy of the Year Awards . Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα δοθούν και τα βραβεία Best Stand.

Ο διευθύνων σύμβουλος  της Toy Fair, M Roland ανέφερε σχετικά: «Θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους όσους παρακολούθησαν, εκθέσαν και υποστήριξαν την Έκθεση Παιχνιδιών σε όλη την απίστευτη 70χρονη ιστορία της. Δεν θα μπορούσαμε να επιτύχουμε αυτό το ορόσημο χωρίς τη συνεισφορά σας και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τον κλάδο μαζί».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email