Home » Έτσι θα φτάσετε στην Ambiente – παρά την απεργία των τρένων 

Έτσι θα φτάσετε στην Ambiente – παρά την απεργία των τρένων 

Από OPS Publications
26/01/2024

Έτσι θα φτάσετε στην Ambiente - παρά την απεργία των τρένων

LOGOS ET_OPC S

Λόγω της απεργίας των σιδηροδρόμων από τις 24 έως τις 29 Ιανουαρίου 2024, ενδέχεται να υπάρξουν προβλήματα και μερικές ακυρώσεις σε τρένα μεγάλων αποστάσεων, περιφερειακά τρένα και τρένα S-Bahn στη Γερμανία. Η Messe Frankfurt ζητά από τους επισκέπτες και τους εκθέτες να ελέγξουν πριν ταξιδέψουν εάν η επιλεγμένη διαδρομή λειτουργεί όπως έχει προγραμματιστεί.

Μόλις φτάσετε στη Φρανκφούρτη, μπορείτε να φτάσετε στο εκθεσιακό κέντρο μέσα σε λίγα λεπτά, είτε με μετρό, τραμ, αυτοκίνητο ή λεωφορείο. Μπορείτε να βρείτε όλες τις τελευταίες πληροφορίες στον ιστότοπό της έκθεσης  καθημερινά στην ενότητα «Άφιξη και διαμονή».

Από τον κεντρικό σταθμό της Φρανκφούρτης: Ο σταθμός “Festhalle / Messe” απέχει μόλις λίγα λεπτά από τον κεντρικό σταθμό και βρίσκεται ακριβώς στην “Είσοδο της πόλης”. Οι κάτοχοι εισιτηρίων μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τις κοντινές εισόδους “Ludwig-Erhard-anlage” και “Congress Center”. Μπορείτε να φτάσετε στο σταθμό: με τη γραμμή 4 του μετρό (κατεύθυνση Bockenheimer Warte), τις γραμμές του τραμ 16 και 17, με τα πόδια (περίπου 10 λεπτά).

Από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης: Το λεωφορείο Messe Frankfurt εκτελεί δρομολόγια κάθε 10-30 λεπτά από τον τερματικό σταθμό 1 του αεροδρομίου μέσω του τερματικού σταθμού 2 προς το εκθεσιακό κέντρο. 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email