Home » Η σειρά Playmobil 1.2.3 γίνεται περιβαλλοντικά βιώσιμη και μετατρέπεται σε Playmobil Junior 

Η σειρά Playmobil 1.2.3 γίνεται περιβαλλοντικά βιώσιμη και μετατρέπεται σε Playmobil Junior 

Από OPS Publications
26/01/2024

Η σειρά Playmobil 1.2.3 γίνεται περιβαλλοντικά βιώσιμη και μετατρέπεται σε Playmobil Junior

LOGOS ET_CRT S

Στις αρχές του 2024, η Playmobil διαφοροποίησε κάθετα τη φιλοσοφία της παραγωγής όλων των ειδών της σειράς Playmobil 1.2.3 για νήπια. Η σειρά Playmobil 1.2.3 μετονομάζεται πλέον σε Playmobil Junior και είναι κατασκευασμένη από υλικά φυτικής προέλευσης έως και 90%, ενώ έρχονται σε νέα βιώσιμη συσκευασία.

Τα νέα υλικά φυτικής προέλευσης αποτελούνται από υπολείμματα από την παραγωγή τροφίμων και χαρτιού, τα οποία μπορούν να ανακυκλωθούν σύμφωνα με το πρότυπο ISCC 208. Τουλάχιστον το 90% της συσκευασίας κατασκευάζεται πλέον από ανακυκλωμένο χαρτόνι και χαρτί. Αυτή η αλλαγή συνοδεύεται από την επανεκκίνηση του σχεδιασμού της συσκευασίας. Τα πρώτα σετ παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμα τον Φεβρουάριο του 2024 και ολόκληρη η γκάμα προϊόντων έχει προγραμματιστεί να αναπτυχτεί μέχρι τα μέσα του έτους.

Η επανεκκίνηση της σειράς θα υποστηριχτεί από μια μεγάλης κλίμακας καμπάνια για την ευαισθητοποίηση των παιχνιδιών που προσφέρουν διασκέδαση στα παιδιά, ενώ παράλληλα βοηθούν στη διάσωση του πλανήτη.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email