Home » Η AVOVA υπογράφει παγκόσμια συμφωνία συνεργασίας με την RECARO

Η AVOVA υπογράφει παγκόσμια συμφωνία συνεργασίας με την RECARO

Από OPS Publications
25/01/2024

Η AVOVA υπογράφει παγκόσμια συμφωνία συνεργασίας με την RECARO

LOGOS ET_CRT S

Η RECARO Holding GmbH και η AVOVA GmbH υπέγραψαν παγκόσμια συμφωνία συνεργασίας. Η συμφωνία, η οποία ισχύει από τις 16 Ιανουαρίου 2024, καλύπτει την ανάπτυξη, παραγωγή και παγκόσμια διανομή παιδικών καθισμάτων και καροτσιών premium με την επωνυμία RECARO. Η επωνυμία RECARO Child Safety της AVOVA θα ευθυγραμμιστεί στενά με την πλούσια και συναρπαστική ιστορία της μάρκας RECARO και τα μεγάλα τμήματα αυτοκινητοβιομηχανίας και αεροπορίας.

Με μοντέρνο και ξεχωριστό σχεδιασμό προϊόντων, φρέσκα εντυπωσιακά χρώματα, ελκυστικά υλικά και μεγαλύτερη εστίαση στις ανάγκες των γονέων του σήμερα και του αύριο, η RECARO Child Safety είναι εξοπλισμένη για να επαναπροσδιοριστεί ως πρωτοπόρος στον κλάδο. Ο Joe Qiu, Διευθύνων Σύμβουλος της AVOVA δηλώσε: «Πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα αποφέρει μεγάλα οφέλη τόσο στις εταιρείες μας όσο και σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη . Θα μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε νέες αγορές, πελάτες και ευκαιρίες, και θα μπορούμε επίσης να προσφέρουμε περισσότερες ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης και ανάπτυξης στους υπαλλήλους μας και θα μπορούμε να συνεισφέρουμε περισσότερο στην κοινωνία και το περιβάλλον. Η πρόσφατα ενισχυμένη οργανωτική δομή για την επίτευξη αυτού του βασικού στόχου θα ανακοινωθεί σύντομα».

“Είμαστε πολύ περήφανοι για τα premium προϊόντα καθισμάτων μας και τα παιδικά καθίσματα δεν αποτελούν εξαίρεση”, δήλωσε ο Δρ Mark Hiller, Διευθύνων Σύμβουλος της RECARO Holding και της RECARO Aircraft Seating. «Αυτή η νέα συνεργασία με την AVOVA θα βοηθήσει στην καλύτερη προστασία των παιδιών ενώ παράλληλα θα κάνει το ταξίδι τους πιο άνετο και ευχάριστο.».

Στην παραγωγή της νέας σειράς καθισμάτων , εκτός από την ασφάλεια και το σχεδιασμό, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη βιωσιμότητα, την ελαφριά κατασκευή και την καινοτομία υλικών.  Τα πρώτα νέα παιδικά καθίσματα και καροτσάκια θα κυκλοφορήσουν στην αγορά στην Ευρώπη και την Ασία το 2024.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email