Home » Η JanZander Design studio  παρουσιάζει μια μοναδική σειρά οργάνων γραφής  εμπνευσμένη από τη Mercedes-Benz Silver 

Η JanZander Design studio  παρουσιάζει μια μοναδική σειρά οργάνων γραφής  εμπνευσμένη από τη Mercedes-Benz Silver 

Από OPS Publications
25/01/2024

Η JanZander Design studio παρουσιάζει μια μοναδική σειρά οργάνων γραφής εμπνευσμένη από τη Mercedes-Benz Silver

LOGOS ET_OPC S

Ο διάσημος σχεδιαστής Jan Zander παρουσιάζει μια νέα περιορισμένη έκδοση οργάνων γραφής που αποτελεί φόρο τιμής στην ταχύτητα, το στυλ και την επιτυχία της Mercedes-Benz Silver Arrow W 125 καθώς και στη γοητεία των αγώνων γενικότερα.

Η σχεδίαση αντανακλά τις χαρακτηριστικές γραμμές και την αεροδυναμική κομψότητα της γερμανικής μάρκας αυτοκίνητων. Το καπάκι και το δοχείο του στυλογράφου είναι φτιαγμένα με το χέρι από συμπαγές, καθαρό αλουμίνιο σε τόρνο, ενώ το υλικό του κορμού είναι ελαφρύ αλλά στιβαρό και προσφέρει αξεπέραστη αντοχή και ευχάριστη αίσθηση.

Η έκδοση εμπνευσμένη από την «Mercedes-Benz Silver Arrow W125» περιορίζεται σε μόλις 50 κομμάτια, ενώ κάθε τεμάχιο  έχει  τον δικό του κόκκινο μοναδικό αριθμό. Το όργανο γραφής παραδίδεται σε χειροποίητο αλουμινένιο κουτί από ξύλο κερασιάς – βιδωμένο μεταξύ τους με έξι βίδες.

 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email