Home » Η Panini  έλαβε έγκριση καταλληλότητας από την National Autistic Society  για τη σειρά Premier League Adrenalyn 

Η Panini  έλαβε έγκριση καταλληλότητας από την National Autistic Society  για τη σειρά Premier League Adrenalyn 

Από OPS Publications
25/01/2024

Η Panini έλαβε έγκριση καταλληλότητας από την National Autistic Society για τη σειρά Premier League Adrenalyn

LOGOS ET_CRT S

Μετά από μια διαδικασία δοκιμών από την National Autistic Society, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με ομάδες αυτιστικών ατόμων, μελών της οικογένειάς και των φροντιστών τους, η σειρά Premier League Adrenalyn XL της Panini έλαβε έγκριση καταλληλότητας για χρήση από αυτιστικά άτομα.

Οι συμμετέχοντες εξέτασαν τις κάρτες της Premier League Adrenalyn XL σε πρακτικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένης της συνολικής εμφάνισης της συσκευασίας, της αισθητικής της κάρτας, της σαφήνειας των οδηγιών μαζί με κοινωνικούς και συναισθηματικούς παράγοντες όπως η ηρεμιστική φύση του παιχνιδιού και της συλλογής και η σχέση ποιότητας/τιμής.

Με την επίσημη έγκριση της National Autistic Society, η Panini ανυπομονεί να ενσωματώσει το επίσημο λογότυπο Autism Approved σε σχετικές επικοινωνίες και προωθητικές ενέργειες, ενώ διερευνά επίσης συνεργασίες λιανοπωλητών και συλλόγων της Premier League για την υποστήριξη πρωτοβουλιών που βασίζονται στις αισθήσεις.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email