Home » Η Svoora αναπτύσσει τις δραστηριότητές της και σας προσκαλεί στην Spielwarenmesse 2024 

Η Svoora αναπτύσσει τις δραστηριότητές της και σας προσκαλεί στην Spielwarenmesse 2024 

Από OPS Publications
26/01/2024

Η Svoora αναπτύσσει τις δραστηριότητές της και σας προσκαλεί στην Spielwarenmesse 2024

LOGOS ET_CRT S

Η ελληνική εταιρεία Svoora συμμετέχει για 8η συνεχή χρονιά στην κορυφαία εμπορική έκθεση παιχνιδιών στον κόσμο, Spielwarenmesse 2024.

Από την 30η Ιανουαρίου έως και τις 3 Φεβρουαρίου, οι δρόμοι των διεθνών αγορών παιχνιδιού, θα συναντηθούν και πάλι στην Νυρεμβέργη, όπου οι εμπορικοί επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν όλες τις νέες τάσεις και καινοτομίες στον κόσμο του παιχνιδιού, καθώς και να επεκτείνουν το δίκτυο των συνεργατών τους.

Η Svoora προσκαλεί στο ανανεωμένο και άκρως εντυπωσιακό περίπτερο 35τμ. με γεωμετρικές φόρμες (Περίπτερο 3, Διάδρομος Β, Θέση 19) εκθέτες, εταιρείες,  υπευθύνους εφοδιασμού μεγάλων αλυσίδων, ανεξάρτητους εμπόρους και επισκέπτες, προκειμένου να παρουσιάσει το ανανεωμένο portfolio των προϊόντων της με 15% νέους κωδικούς.

Η εταιρεία μέσα στον τελευταίο χρόνο αύξησε τις χώρες όπου εξάγει τα προϊόντα της κατά 30% αναμένοντας να επεκταθεί το επόμενο διάστημα σε Λατινική Αμερική, Μέση Ανατολή, Νότια Αφρική & Ασία. Με ήδη 31 κλεισμένα ραντεβού και μεγαλύτερη ομάδα, η Svoora αναμένεται να υποδεχτεί υπάρχοντες και νέους συνεργάτες και να τους κάνει να νιώσουν και πάλι παιδιά, προσκαλώντας τους σε διαδραστικά παιχνίδια και παρουσιάσεις εντός του περιπτέρου.

Επιτυχία της εταιρείας, η ευρεία γκάμα κατηγοριών που διαθέτει και η άριστη σχέση ποιότητας – τιμής, γεγονός που επιβεβαιώνεται και ενισχύεται περεταίρω με τις νέες προσθήκες στον ανανεωμένο της κατάλογο σε Επιτραπέζια Παιχνίδια και Εκπαιδευτικά με highlight το εντυπωσιακό «Θέατρο Σκιών».

Τα εννέα τελευταία έτη, η εταιρεία μέσω του δικτύου συνεργατών της Τσιρώνης Α.Ε. σε Ελλάδα και Κύπρο έχει εδραιωθεί σε καταστήματα όπως βιβλιοπωλεία, παιχνιδάδικα, καταστήματα ειδών δώρου, πωλητήρια μουσείων, τουριστικά καταστήματα καθώς και σε 38 χώρες, στις οποίες και εξάγει τα προϊόντα της.

Όλα τα προϊόντα Svoora είναι συμβατά με τα υψηλότερα επίπεδα ασφαλείας (EN71 & ASTM). H εταιρεία πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές όσον αφορά στον εξοπλισμό, τη χρήση πρώτων υλών και τις διαδικασίες αποθήκευσης και διαχείρισης των εμπορευμάτων της, προσφέροντας έγκαιρες και έγκυρες παραδόσεις.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email