Home » Η Wyncor ξεκίνησε την παγκόσμια λειτουργία της 

Η Wyncor ξεκίνησε την παγκόσμια λειτουργία της 

Από OPS Publications
25/01/2024

Η Wyncor ξεκίνησε την παγκόσμια λειτουργία της

LOGOS ET_CRT S

Μια νέα παγκόσμια εταιρεία παιχνιδιών, η Wyncor, ξεκίνησε επίσημα χθες. Η εταιρεία στοχεύει να δημιουργήσει και να παραδώσει καινοτόμα, δημιουργικά παιχνίδια για premium μάρκες και τις δικές της πνευματικές ιδιοκτησίες (IP). Η Helena Perheentupa, πρώην στέλεχος της Mattel, θα υπηρετήσει ως Chief Operating Officer της εταιρείας. Η Wyncor ανήκει στην Jstar Capital.

Η αποστολή της Wyncor είναι να προσφέρει ευελιξία και ταχύτητα σε συνεργάτες και εμπόρους λιανικής, προϊόντα premium στους καταναλωτές και ανάπτυξη προϊόντων που να ευθυγραμμίζεται με το περιεχόμενο IP των συνεργατών της.

Η Wyncor θα προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας όπως το Miraball και το SwopPop. Άλλες προσφορές περιλαμβάνουν ReClay, Mon Ami, Oozy Squeezy και σειρές προϊόντων με άδεια και χωρίς άδεια.

Η Wyncor έχει επίσης δικαιώματα από τη ZAG για το Miraculous, με προϊόντα όπως τα Miraball, SwopPop και Mon Ami Kwamis.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email