Home » Περικοπή  1.000 θέσεων εργασίας στο eBay 

Περικοπή  1.000 θέσεων εργασίας στο eBay 

Από OPS Publications
25/01/2024

Περικοπή 1.000 θέσεων εργασίας στο eBay

LOGOS ET_OW S

Η eBay Inc πρόκειται να καταργήσει περίπου χίλιες θέσεις εργασίας, αριθμό ο οποίος χονδρικά αντιστοιχεί στο 9% του προσωπικού της, ανακοίνωσε ο κολοσσός του ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι περικοπές αντιστοιχούν στο 9% του προσωπικού της επιχείρησης. Ακολουθούν το μαζικό κύμα απολύσεων από εταιρείες τεχνολογίας πέρυσι κυρίως σε Amazon, Meta, Alphabet, Microsoft και τη θυγατρική της LinkedIn.

«Αν και σημειώνουμε πρόοδο,  ο αριθμός του προσωπικού μας και οι δαπάνες ξεπερνούν την μεγέθυνση της δραστηριότητάς μας», ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Τζέιμι Αϊανόν σε επιστολή του προς τους εργαζόμενους .

Οι περικοπές θέσεων εργασίας στην eBay ακολουθούν το μαζικό κύμα απολύσεων από εταιρείες του τομέα της τεχνολογίας το 2023 – κυρίως στην Amazon, στη Meta (Facebook, Instagram), στην Alphabet (Google, YouTube) στη Microsoft και τη θυγατρική της LinkedIn.

Πέρα από τις περικοπές θέσεων εργασίας, η διεύθυνση της eBay σχεδιάζει επίσης να μειώσει τον αριθμό των συμβάσεων των εξωτερικών συνεργατών της. 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email