Home » Απόλυτα επιτυχημένη η φετινή “The Toy Fair 2024” 

Απόλυτα επιτυχημένη η φετινή “The Toy Fair 2024” 

Από OPS Publications
01/02/2024

Απόλυτα επιτυχημένη η φετινή “The Toy Fair 2024”

LOGOS ET_CRT S

Με περισσότερες από 250 εκθέτες να λανσάρουν χιλιάδες νέα προϊόντα μπροστά σε αγοραστές, εμπόρους λιανικής, δικαιοπάροχους, μέσα ενημέρωσης και την ευρύτερη βιομηχανία, το Toy Fair 2024 ήταν, για πολλούς, η πρώτη ευκαιρία του έτους για δικτύωση κάτω από μια στέγη. Το Toy Fair TV επέστρεψε για άλλη μια φορά, μεταδίδοντας ζωντανά από τον εκθεσιακό χώρο.

Ο Majen Immink, διευθυντής της Toy Fair, σχολίασε: «το να φτάσουμε στα 70 χρόνια Toy Fair δεν είναι κάτι που θεωρούμε δεδομένο. Ένα τεράστιο ευχαριστώ πρέπει να απευθύνω σε όλους τους εκθέτες, επισκέπτες και συνεργάτες μας, που υποστήριξαν την έκθεση – όχι μόνο φέτος αλλά και κατά τη διάρκεια της 70χρονης ιστορίας της Toy Fair, και που έκαναν για άλλη μια φορά τη φετινή έκθεση τόσο ζωντανή. Ευχόμαστε σε όλους μια επιτυχημένη χρονιά μπροστά και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τη βιομηχανία ξανά το 2025.”

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email