Home » Για 3 ημέρες, όλος ο κόσμος του βιβλιοχαρτοπωλείου δίνει ραντεβού στην έκθεση School & Office 

Για 3 ημέρες, όλος ο κόσμος του βιβλιοχαρτοπωλείου δίνει ραντεβού στην έκθεση School & Office 

Από OPS Publications
01/02/2024

Για 3 ημέρες, όλος ο κόσμος του βιβλιοχαρτοπωλείου δίνει ραντεβού στην έκθεση School & Office

LOGOS ET_OPC S

Η School & Office Expo, η κορυφαία εμπορική έκθεση του ευρύτερου κλάδου ειδών βιβλιοχαρτοπωλείου, ενόψει του εορτασμού της 10ης επετείου της, γυρίζει σελίδα και έρχεται πλήρως ανανεωμένη, από τις 23 έως και τις 25 Φεβρουαρίου 2024 στο MEC Παιανίας. Σε μια άρτια διοργάνωση της εταιρείας Be Best και υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Προμηθευτών Ειδών Χαρτοπωλείου ο εκθεσιακός χώρος του MEC Παιανίας γίνεται σημείο συνάντησης κορυφαίων εταιρειών και επαγγελματιών για έναν από τους πιο δυναμικούς και συνεχώς αναπτυσσόμενους κλάδους της Ελληνικής οικονομίας.

Σημαντικοί εκθέτες από τον χώρο των ειδών βιβλιοχαρτοπωλείου, παραγωγής, εμπορίας, εξαγωγής και εισαγωγής χαρτοσχολικών ειδών, γραφικής ύλης, αξεσουάρ, αναλώσιμων γραφείου, ειδών δώρου, παιχνιδιών και ζωγραφικής αλλά και εκδοτικοί οίκοι θα συμμετέχουν δυναμικά στην School & Office 2024, παρουσιάζοντας νέα, καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά ηγέτιδες εταιρείες του κλάδου και κορυφαία brands.

Όλος ο κόσμος του βιβλιοχαρτοπωλείου θα βρίσκεται από 23 έως και τις 25 Φεβρουαρίου, στο MEC Παιανίας στη μεγαλύτερη κλαδική έκθεση της αγοράς, στην School & Office 2024!

Οι επαγγελματίες επισκέπτες μπορούν να λάβουν εύκολα και γρήγορα ηλεκτρονική πρόσκληση εισόδου στην Έκθεση πατώντας  ΕΔΩ .

Ημέρες και ώρες λειτουργίας School & Office 2024:

  • Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024: 10.00-20.00
  • Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024: 10.00-20.00
  • Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024: 10.00-19.00

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε www.schoolandoffice.gr.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email