Home » Η Armor Print Solutions γίνεται Altkin Fair Printing 

Η Armor Print Solutions γίνεται Altkin Fair Printing 

Από OPS Publications
01/02/2024

Η Armor Print Solutions γίνεται Altkin Fair Printing

LOGOS ET_OPC S

Στα τέλη Ιανουαρίου, η Armor Print Solutions, εταιρεία Armor group, ανακοινώσε ότι αλλάζει το όνομά της σε Altkin. Αυτό το νέο όνομα εκφράζει τη συνοχή και τη συνάφεια των προσφορών και των υπηρεσιών της εταιρείας. Υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρείας στο να παρέχει εναλλακτικές λύσεις που παρέχουν ελευθερία από τεχνολογικούς και οικονομικούς περιορισμούς, παρέχοντας παράλληλα αποφασιστική απάντηση σε περιβαλλοντικές ανησυχίες.

Η φιλοδοξία της Altkin είναι να επεκτείνει ένα  πιο πράσινο μοντέλο «δίκαιης εκτύπωσης» σε ολόκληρο τον τομέα της εκτύπωσης. Με κύκλο εργασιών 90 εκατ. ευρώ, περισσότερους από 700 υπαλλήλους και 2 εκατομμύρια τονερ που επαναχρησιμοποιούνται κάθε χρόνο, η Altkin διαθέτει βιομηχανική τεχνογνωσία αιώνων .

«Το όνομα “Altkin” και το σλόγκαν του “Fair Printing” ενσωματώνουν τη συλλογική μας αποστολή να παρέχουμε εναλλακτικές οδούς για επιδραστική αλλαγή. Είναι σημάδι της δέσμευσής μας να παρέχουμε εναλλακτικές και δίκαιες λύσεις στην αγορά ψηφιακών εκτυπώσεων, απελευθερώνοντας τους πελάτες μας από τεχνολογικούς και οικονομικούς περιορισμούς, ενώ αντιμετωπίζει αποφασιστικά τις περιβαλλοντικές ανησυχίες τους», δήλωσε ο Gerwald van der Gijp, Διευθύνων Σύμβουλος της Altkin.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email