Home » Η Character World ανακοίνωσε αποκλειστική συνεργασία με τις μάρκες Moose 

Η Character World ανακοίνωσε αποκλειστική συνεργασία με τις μάρκες Moose 

Από OPS Publications
01/02/2024

Η Character World ανακοίνωσε αποκλειστική συνεργασία με τις μάρκες Moose

LOGOS ET_CRT S

Η Character World Brands πρόκειται να αποκτήσει τέσσερις εμβληματικές επωνυμίες παιχνιδιών Moose: Ready Bed, Go Glow, Pop ‘N’ Fun και Hello Home σε όλη την EMEA. Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η Character World Brands θα είναι υπεύθυνη για τη διανομή και για τη μελλοντική ανάπτυξη των προϊόντων.

Ο James Walker , CEO, Character World, δήλωσε: «Αυτή η συνεργασία είναι η τέλεια προσθήκη στην επιχείρησή μας. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι που συνεχίζουμε την κληρονομιά που αντιπροσωπεύουν αυτές οι επωνυμίες για τα παιδιά και τις οικογένειες σε όλη την EMEA. Αυτό θα επιτρέψει ευρύτερη εκπροσώπηση για τους δικαιοπαρόχους μας, παρέχοντας παράλληλα μια ενιαία οικιακή λύση για τους εμπόρους λιανικής και τους καταναλωτές».

Το προσωπικό τόσο της Moose Toys όσο και της επωνυμίας Character World είναι διαθέσιμο στην Έκθεση Παιχνιδιών της Νυρεμβέργης για εμπόρους λιανικής που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερες πληροφορίες.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email