Home » Η Edding θα χρησιμοποιεί πλέον ανακυκλωμένο αλουμίνιο (PCR) στους μαρκαδόρους της 

Η Edding θα χρησιμοποιεί πλέον ανακυκλωμένο αλουμίνιο (PCR) στους μαρκαδόρους της 

Από OPS Publications
02/02/2024

Η Edding θα χρησιμοποιεί πλέον ανακυκλωμένο αλουμίνιο (PCR) στους μαρκαδόρους της

LOGOS ET_OPC S

Φέτος, η Edding αλλάζει την φιλοσοφία παραγωγής των μαρκαδόρων της και πιο συγκεκριμένα οι γνωστοί μαρκαδόροι θα κατασκευάζονται από ανακυκλωμένο αλουμίνιο μετά την κατανάλωση (PCR) αντί για συμβατικό αλουμίνιο που χρησιμοποιούσε έως τώρα η εταιρεία. Η κατανάλωση φυσικών πόρων μειώνεται σημαντικά αφού η χρήση του αλουμινίου PCR εξοικονομεί περίπου 92 % ισοδύναμα CO2.

Το αλουμίνιο PCR που θα χρησιμοποιεί η Edding θα προέρχεται, μεταξύ άλλων, από παλιά καλώδια υψηλής τάσης και εκτυπωτικές πλάκες. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να διασφαλιστεί υψηλό επίπεδο καθαρότητας του υλικού για την ποιότητα του τελικού προϊόντος.

«Η αλλαγή θα ξεκινήσει με το πιο γνωστό προϊόν, το edding 3000 και θα ολοκληρωθεί σταδιακά, για τους υπόλοιπους μαρκαδόρους, μέχρι το τέλος του έτους. Για το συμφέρον του περιβάλλοντος, η εταιρεία θα φροντίσει τα παλιά αποθέματα να έχουν εξαντληθεί, όσο το δυνατόν περισσότερο, πριν τα νέα προϊόντα βγουν στην αγορά. Στόχος είναι να μειωθούν οι εκπομπές CO2 κατά τουλάχιστον 3.000 τόνους έως το 2026» αναφέρει στο σχετικό δελτίο η Edding.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email